Søk i arkivet

Grønt lys for høstmesse i Bergen

Etter lengre tids usikkerhet er det nå bestemt at den tradisjonelle «Båter til Sjøs»-messen i Bergen skal arrangeres i slutten av september.  

Dette ble bekreftet av Ivar Nygaard ved messearrangørselskapet Arenum tidligere i måneden, og nå er det i tillegg klart at den lokale båtbransjen akter å engasjere seg enda sterkere i samarbeidet med Arenum, til tross for at det gamle veftsområdet i Solheimsviken gjennomgår en omfattende utbygging og dermed ikke kan tilby tradisjonelle messehaller.
 
Som navnet indikerer er høstmessen primært en flytende messe, selv om det kan bli noe virksomhet på land. I tillegg blir «Båter til Sjøs» gratis både når det gjelder inngang og parkering for publikum. Messen arrangeres 28. - 30. september 
 
«Båter til Sjøs» er eid av båtbransjen selv, og ifølge nettstedet batsans.no vil kjente lokale aktører som markedssjef Christer Midthun og Viknes og daglig leder Ørjan Wollertsen i Nautic Sailing ta plass i messestyret.
 
Styret vil også gjennomføre vårens messe i Bergen, men som i 2012 må denne arrangeres senere enn vanlig grunnet mangelen på messehaller. «Dra til Sjøs 2013» arrangeres derfor først i april.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen