Søk i arkivet

Statsbudsjettet: Økt støtte til Forbundet Kysten

Forbundet Kysten er bare mellomfornøyd med forslaget til statsbudsjett for 2013, men organisasjonen kan glede seg over at de selv får økt driftstilskudd. 

Forbundet Kysten får nemlig en økning på én million kroner til driften. 
 
Men selv om det er en generell økning i kulturvernbudsjettet som helhet, er det ikke foreslått økning i midlene som går direkte til kystkultur og fartøyvern. Midlene blir heller ikke inflasjonsjustert. 
 
Det ligger likevel muligheter til å få supplerende midler fra en post på 22 millioner kroner som gjenstår når andre kulturverntiltak har fått sine tilskudd. 
 
- Disse midlene vil trolig fordeles under budsjettforhandlingene i Stortinget, oppsummerer organisasjonen på sine hjemmesider. Forbundet Kysten håper at deler av summen vil tilfalle postene kystkultur og fartøyvern, og vil jobbe aktivt for å oppnå dette.  
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen