Søk i arkivet

Sålen har innebygget varmeelement, samt batteri.
Sålen har innebygget varmeelement, samt batteri.
Varmesålen kan styres ved hjelp av en fjernkontroll.
Varmesålen kan styres ved hjelp av en fjernkontroll.

Varm på føttene

Sjø og fjord er vakkert om vinteren. Her er et produkt som kan holde kulda sjakk.

Stadig flere bruker båten om vinteren, enten for å fiske, eller seil. Utfordringen er å holde varmen i en båt som gir liten rom til bevegelse. Det er særlig føttene som blir kalde ved mye stillesitting. Det er også en utfordring å tråkke rundt i båten med de tykkeste støvlene i en båt.

Varme i skoene
Therma Cell har utviklet såler med varme. Varmeelementet i sålen kan skrues av og på ved hjelp av en liten fjernkontroll. Du kan til og med velge mellom to temperaturer i sålen, 37 eller 43,3 grader. En termostat i sålen justerer temperaturen. I sålen ligger det også en avansert batteri som gir fem timers varme, eller enda lenger, om man skrur varmen av og på.

Oppladbart

Batteriet kan selvfølgelig lades, og sålen skal tåle minst 500 oppladninger med laderen som følger med. Du kan også få en 12 volts lader, slik at du kan lade sålene i båten. Produktet koster 1600 kroner, og 12 voltsladeren 200 kroner.

Les mer her. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen