Søk i arkivet

Aluminiumsbåt fra Faster.
Aluminiumsbåt fra Faster.

Norsk-finsk forhandler-avtale

Erling Sande AS skal starte distribusjon av Faster fritidsbåter i Norge.

HOVEDBILDE : Faster aluminiumsbåter skal selges via Erling Sande AS. Fotos: Faster boats.

Den finske distributøren av Faster aluminiumsbåter, TerhiTec Oy, og den norske importøren av Suzuki utenbordsmotorer, Erling Sande A/S, har inngått en avtale om at Erling Sande A/S skal starte distribusjon og markedsføring av Faster fritidsbåter i Norge. Faster aluminiumsbåter blir produsert av den finske båtbyggeren Juha Snell Oy. De har laget arbeids- og fritidsbåter i aluminium siden 1978.

Fasterbåtene bygges etter de høyeste standarder og utelukkende med høykvalitetsmaterialer med fokus på sterke skrog, enkelt vedlikehold og båthold, samt lang levetid. Det har vært en økende etterspørsel etter Faster-båter de siste årene, selv om det har vært en generell nedgang i totalmarkedet. Erling Sande A/S er en av Norges eldste importører av motoriserte produkter. Selskapet har representert Suzuki påhengsmotorer siden 60- tallet, og feiret 80- års jubileum i 2012.

Fasterbåtene vil distribueres blant annet via Erling Sandes forhandlernett, messer og lokale aktiviteter.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen