Søk i arkivet

Ny avtale om servicetelefonen

Telenor Maritim Radio og Redningsselskapet har inngått ny samarbeidsavtale om betjeningen av Redningsselskapets servicetelefon.

Avtalen innebærer at Kystradioen skal bemanne Redningsselskapets servicetelefon 02016 hele døgnet. 
 
- Kundene får ett kontaktpunkt for assistanse, og en mer helhetlig tjeneste for blant annet status for skøytene, seilingstips, værmelding og navigasjonsvarsler opplyser Redningsselskapet i en pressemelding.
 
Servicetelefonen er beregnet for medlemmer og eiere av fritidsbåter. Dette er et tilbud som gir seilingstips, medlemsinformasjon og bistand til å løse enklere tekniske problemer. 
 
Telenor Maritim Radio skal betjene servicetelefonen hele døgnet, mens Redningsselskapet i perioden 15. juni – 15. august også etablerer en andrelinjetjeneste.

Bildet: RS «Horn Flyer» assisterer et KystPatrulje-medlem som fikk trøbbel med en veltet gummibåt ved  Færder fyr. Foto: Redningsselskapet
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen