Søk i arkivet

RS Erik Bye i fart ved Senja
RS Erik Bye i fart ved Senja Foto:

Redningsselskapet søker frivillige

I løpet av de neste to årene håper Redningsselskapet å få på plass fem nye redningsskøyter  - og alle skal drives av frivillige.

Allerede til sommeren planlegger Redningsselskapet å opprette to nye frivillige sjøredningskorps, i Harstad og i Sunnhordaland - men organisasjonen er altså helt avhengig av frivilliginnstas og økonomisk støtte for å holde beredskapen intakt.
 
I dag bemannes 17 redningsskøyter av tusen frivillige. Redningsselskapets frivillige sjøredningskorps hjelper hvert år 3000 mennesker langs hele kysten. 
 
 –Målet vårt er å få hundrevis av nye frivillige innen 2015. De frivillige legger ned en utrolig innsats for å hjelpe andre på sjøen, og nå håper vi enda flere vil melde seg, sier leder for frivillighetsavdelingen i Redningsselskapet, Bente Asphaug, i en pressemelding. 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen