Søk i arkivet

Du kan se Hanse 385 (bildet), Hanse 415 og Hanse 495 i Stavanger.
Du kan se Hanse 385 (bildet), Hanse 415 og Hanse 495 i Stavanger.
FjordSailing selger også Fjord.
FjordSailing selger også Fjord.

FjordSailing til Stavanger

Hanse øker salgstedene i Norge, men mister salget internasjonalt.

FjordSailing har nå tre utsalgsteder i Norge. I Asker, Stavanger, og med hovedkontor i Bergen. FjordSailing Yachts nye Stavangerkontor skal formidle båtmerkene: Hanse, Dehler, Moody, Fjord og Varianta. Leder for Stavanger-kontoret blir båtmegler Andreas Kleppe. Andreas har tidligere solgt bla. Maxibåtene og startet Lunde båt vest.

Tungt båtmarked
HanseYachts som står bak Hanse, Dehler, Moody, Fjord og Varianta rapporterer om en salgsnedgang på 21 prosent i år i forhold til tilsvarende periode i fjor. Markedet vokser i Tyrkia, og er stabilt i Tyskland, mens det er nedgang i Spania, Italia, Frankrike og Nederland.
Markedet for seilbåter er lavt, og det vil heller ikke øke på kort sikt. Nye markeder som Brasil, Chile og Kina øker, men ikke like mye som tap av salg i Europa, forteller HanseYachts til IBI Plus.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen