Søk i arkivet

Holmen slipp får et løft før markedet. Foto: Tordis Ødbehr.
Holmen slipp får et løft før markedet. Foto: Tordis Ødbehr.

Bryggemarked på Holmen

Holmen Slipp byr på konserter lørdag 14. Juni.

STORE BILDET: Holmenskjæret er en populær badestrand i ASker, og ligger rett ved Holmen Slipp.

Løradg 14. Juni, samme dag som Færderseilerne går i mål, blir det en stor dag på Holmen i Asker. Da arrangeres Holmendagen, og i den forbindelse blir det bryggemarked på Holmen Slipp.

I år arrangeres selve bryggemarkedet bare en dag. Men det hele starter allerede fredag kveld.

Da ser vi frem til blant annet konsert med "Glimmer Twins",det dresskledde rockebandet som spiller "Rolling Stones". Selvfølgelig var de på Fornebu-konserten for å få ytterligere inspirasjon, og bryggemarkedet er første opptreden etter det.

Musikk blir det også lørdag; gla-jazz med Golden Power Jazzband, All Aces samt The Young Ones & Øvre Nes Party Band.

Holmen bryggemarked åpner klokken 11.00, samtidig som Holmendagen. En dobbelt-dekker buss vil kjøre mellom de forskjellige aktivitetene.

Diverse stands hører selvsagt med til et marked. Redningsselskapets lokale sjøredningskorps stiller som vanlig velvillig opp med sin skøyte "Uni Oslofjord". Her kan store og små få komme ombord på omvisning.

Holmen og Landøen vel vil også ha aktiviteter på slippen, om været tillater det kan man bivåne en varmluftsballong på Holmenskjæret. Det blir mange gratis aktiviteter for barna, blant annet en klatrevegg.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen