Folk velger ulike metoder for å forsikre båtene sine.
TILBYR SUPERFORSIKRING: Assisterende informasjonsdirektør i If skadeforsikring, Emma-Elisabeth Vennesland.
TAR OPP JAKTEN: Formann i Frognerkilen båtforening Bjørn Bakke og Jan Helge Grimseid i Atlantica forsikring får innføring i bruk av det termisk kamera av typen FLIR E8 av Morten Fredriksen fra Elma Instruments.
VISER BEVEGELSE: De mørke feltene er områder med høyere temperatur enn feltene rundt. Temperaturen øker som følge av bevegelse.
ATTRAKTIV: Påhengsmotorer er utsatt for tyveri og bør sikres ekstra godt.

Finn forsikringen som passer for deg

Å velge riktig forsikring til båten krever solid forarbeid. Her gir vi deg tipsene, og viser prisene på ansvars- og kasko-forsikring for fire forskjellige båtmodeller. Prisene varerier mye.

Publisert Sist oppdatert

Det er lett å gå seg vill i jungelen av betingelser og kriterier som skal legges til grunn før du finner den gunstigste forsikringen for nettopp din båt. I tillegg til båtens verdi og hjemmehavn er det en mengde rabatter å oppdrive, som knytter seg til eiers dokumenterte ferdigheter, alder, medlemskap i redningsselskap, farvannene båten seiles i, og hvorvidt båten ligger i bevoktet havn eller ikke. Er du allerede kunde i et forsikringsselskap, kan det være lurt å høre hva slags rabatter de gir hvis du plasserer båtforsikringen i det samme selskapet.

Objektivt ansvar

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER