Søk i arkivet

Båtliv

Buster Magnum E Udramatisk og leken

Buster har tatt skrittet fra ungkarslivet med M5 og entrer det noe mer trygge familielivet med Magnum E.

Prøvekjørt Tøff og velkjørende nyhet

Nordkapp satser trendy og tøft med aluminiumsskrog for sine allerede velprøvde konstruksjoner.

ASKELADDEN C61 CRUISER Helstøpt og harmonisk komfort

I høst lanserte Askeladden en daycruiser basert på C61-skroget. Tidligere i år skrev Båtliv mye pent om de to første båtene i C61-serien, en bowrider og en walkaround-utgave med styrekonsoll. Mange av momentene som kom frem i artikkelen om disse båtene, er absolutt gyldige for Cruiser-utgaven.

Sealine 330 Coupe Sealine for alle sesonger

Sealine har i høst lansert to nye 33-fotere med identiske skrog, men med ulike målgrupper og bruksområder, og til svært gode priser.

Galleon 500 Fly Bobåt med vinger

På Galleon 500 Fly kan skutesiden på fine dager forvandles til balkong. 50-foteren byr på mange smarte løsninger. Tekst og foto: Jørn Finsrud

AZIMUT MAGELLANO 66 Megayacht på 20 meter

Azimut drister seg til å kalle sin nye Magellano 66 for en megayacht på 20 meter. Vi har prøvekjørt nykommeren utenfor festivalbyen Cannes.

Westline 360 Sport Tar opp kampen mot gigantene

Tidligere er det kun solgt en håndfull Westline-båter i Norge. Det kan fort forandre seg når den svenske familiebedriften kommer tilbake på det norske markedet med en forlenget sportsutgave av velprøvde 340 som ny toppmodell.

ASKELADDEN P77 WEEKEND Gedigen, helårs fiskebåt

Nye P77 Weekend er strengt talt «kun» en påhengsmotorutgave av den nå utgåtte dieseldrevne akselbåten med samme navn. Skroget er dessuten hentet fra en helt annen båt, dette er en forlenget utgave av P66 Weekend.

XO 250 Open Liten tøffing fra Finland

Tøffingen XO 250 Open med 300 hestekrefter tar oss ikke over den magiske 50-knopsgrensen. Til gjengjeld er det en trygg båt å kjøre.

GIMLE 22 Synkefri vestlending

Gimle 22 er den mest spartanske turbåten vi har sett på lenge. Den er heller ikke spesielt billig eller særlig rask. Hvorfor er dette likevel et god kjøp?

NOBLE 720 CC Eksotisk båt for fiskeentusiaster

Ta en virkelig hardbarket australsk aluminiumskonstruksjon og sveis den sammen i Kina. Resultatet blir en fiskebåt utenom det vanlige, til en nokså moderat pris.

FINNMASTER HUSKY R6, R7 OG R8 Finnmaster biter godt fra seg

Husky er navnet på Finnmasters nye alu-miniumsbåter, som tar opp konkurransen med landsmennene Buster og Yamarin i markedet for slitesterke båter som kan resirkuleres.

Marex 375 Åpen og sosial bobåt

Mye plass og praktiske løsninger er blant stikkordene for den nye storesøsteren fra Marex. Sommerdrømmen måler 12 meter og koster fra tre millioner kroner.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen