Søk i arkivet

Båtliv

ASKELADDEN P77 WEEKEND Gedigen, helårs fiskebåt

Nye P77 Weekend er strengt talt «kun» en påhengsmotorutgave av den nå utgåtte dieseldrevne akselbåten med samme navn. Skroget er dessuten hentet fra en helt annen båt, dette er en forlenget utgave av P66 Weekend.

XO 250 Open Liten tøffing fra Finland

Tøffingen XO 250 Open med 300 hestekrefter tar oss ikke over den magiske 50-knopsgrensen. Til gjengjeld er det en trygg båt å kjøre.

GIMLE 22 Synkefri vestlending

Gimle 22 er den mest spartanske turbåten vi har sett på lenge. Den er heller ikke spesielt billig eller særlig rask. Hvorfor er dette likevel et god kjøp?

NOBLE 720 CC Eksotisk båt for fiskeentusiaster

Ta en virkelig hardbarket australsk aluminiumskonstruksjon og sveis den sammen i Kina. Resultatet blir en fiskebåt utenom det vanlige, til en nokså moderat pris.

FINNMASTER HUSKY R6, R7 OG R8 Finnmaster biter godt fra seg

Husky er navnet på Finnmasters nye alu-miniumsbåter, som tar opp konkurransen med landsmennene Buster og Yamarin i markedet for slitesterke båter som kan resirkuleres.

Marex 375 Åpen og sosial bobåt

Mye plass og praktiske løsninger er blant stikkordene for den nye storesøsteren fra Marex. Sommerdrømmen måler 12 meter og koster fra tre millioner kroner.

Bavaria 300 Sport Lillesøster Bavaria vokser

Bavaria 300 Sport er tredje generasjon lillesøster på samme skrog. Plassen er utnyttet maksimalt, og mange detaljer er forbedret på denne 30-foteren til en drøy million kroner.

Uttern D77 Daycruiser med uvanlig mye plass

Daycruiseren Uttern D77 er en prisgunstig 25-foter med mye uteplass og flere soveplasser enn hos konkurrentene.

Flipper 640 SC Fin dagsturbåt til en kvart million

En praktisk bruksbåt bør helst se bra ut, og må oppføre seg fint i vannet. Denne kombinasjonen er det ikke alle som får til, men Flipper har lyktes med 640 SC.

Røff båt med mange køyer

Boston Whalers 35-foter er en røff bruksbåt med store utenbordsmotorer og overraskende mange køyeplasser. Den er som skapt for fiske-entusiaster.

BENETEAU MC6 Kongen på haugen

Beneteau MC6 er båten med den majestetiske baugen, og på flybridgen føler du deg litt som kongen på haugen.

Nordkapp 790 Ny sommerdrøm fra Nordkapp

Nordkapp fosser frem med spenstige nyheter og de treffer godt i dagens marked. Nye Nordkapp 790 er en elegant daycruiser skapt for vakre sommerdager.

Sea Ray L590 Fly Amerikansk luksus til Norge

L står for Luxury. Drevet av tre Cummins-maskiner på 600 hk hver har nye Sea Ray L590 Fly kurs for det norske markedet. Vi prøvekjørte nyheten i Florida.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen