Søk i arkivet

Båtliv

Zabo-racing var tredje raskest på trening

Christian Zaborowski i Relekta kjørte in til tredje beste treningstid under dagens gjennomkjøring før VM i offshore klasse-1 starter i Abu Dhabi til helgen.

Mange norske i Offshore klasse-1

Nye regler skal gjøre det enklere og billigere å delta i Offshore klasse-1. Derfor stiller 10 team med båter til start i åpningsrunden i Abu Dhabi palmesøndagshelgen.

Arendal fortsetter med båtrace

Det blir Offshore i Arendal de neste tre årene. Gammel gjeld er sanert og ny kontrakt er signert med det internasjonale båtsportforbundet.

Virik Nilsen vikarierer hos Parsonage

Båtsportutøver Pål Virik Nilsen får likevel et Class-1 VM-sete denne sesongen - som throttleman for britiske Chris Parsonage Racing.

Marit Strømøy med ny båt

Marit Strømøy bytter båt og slutter seg til et amerikansk lag i De Forente Arabiske Emirater, skriver Aftenposten

Fantastisk kjøring av norske Welmax i Dubai

Norske Welmax avsluttet sin Offshoresesong med fantastiske fire pallplasser i Dubai. Se alle sluttresulatetene etter årets sesong.

To norske på offshorepallen!

Det ble 2. Og 3. Plass på Welmax og Relekta under dagens VM-runde I Offshore klasse-1 i Abu Dhabi. 

"Lillebror" imponerte

Det ble et heftig gjennomslag for de mindre etablerte teamene under VM-runden i Abu Dhabi. Når norske Welmax måtte bryte grunnet drivstoffproblemer, klarte ”lillebror” Relekta en meget bra 4. plass.

Norske Welmax vant i Abu Dhabi

Norske Welmax ble raskest i dagens Pole-position i Abu Dhabi, og ligger nå an til å ta hjem VM-seieren i poleposition kjøringen.

Offshore 1 mister støtte fra Arendal

Fylkesrådmannen i Aust Agder vil avslå søknaden fra arrangøren av båtracet i Arendal om en halv million kroner i arrangementsstøtte, skriver NTB.

Offshore klasse-1 sliter økonomisk

Offshore klasse-1 en sliter ikke bare med troverdigheten som båtsportens fremste klasse. Nå er de også havnet i alvorlige pengeproblemer.

Skal bli billigere å kjøre Offshore klasse-1

Offshore klasse-1 har skjønt at kostnadene må kraftig ned, og at de tekniske forutsetningene for å være med må bli like for alle som deltar.

Fra offshore til filmpremiere

”Pappa” Vreeswijk alias Hans Erik Dyvik Husby, er en ihuga offshorefan og i helga hadde han invitert med seg ” sønnen” Jack  Vreeswijk til helgens VM-runde i Uddevalla.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen