Søk i arkivet

Båtliv

Vart itj skræmt nei!

•Vi sitter etter hverandre, jeg har fått låne Zaborowskis throttleman, Roger Shaptini, en libaneser med akkurat så feit røykhoste at jeg skjønte at dette kunne bli tøft. Han foran i luke en, jeg i luke to. Båtliv har entret Offshoresirkuset. •Klokken 12:00 i dag kjører Christian Zaborowski og Roger Shaptini VM-runde i samme båt som vi kjører i denne videoen. Båtliv følger løpet og vil oppdatere når resulatet er klart. Løpet går i Abu Dhabi og teamet kjørte inn til bestetid på treningen i går. Se video og bilder.

Villmenn i båt

Amerikanerne kommer, watch out! Nå vil de utfordre resten av verden. Et av værstingteamene fra USA tar nå med seg sirkuset sitt til Offshore klasse 1.

Oslo kan få fornyet tillit som Offshore-1 arrangør

I følge det internasjonale båtsportforbundet IOTA, kan Oslo bli arrangør for en av årets VM-runder i Offshore Class-one. Arendal har allerede fått en femårskontrakt med arrangørene. Terminlisten ble i går offentliggjort i Düsseldorf.

Nidelv stiller med fire politibåter i Arendal

Politiet får fire nye Nidelv 725 Sport for å gjøre  jobben sin under Norwegian Grand Prix i Arendal.

Lager TV-film om offshore-1 sirkuset

Østerrikeren Norbert Blecha skal lage spillefilm fra Offshore-1 miljøet. Han har siden i fjor vår drevet med planlegging av filmen, og Jotunteamet har spilt en viktig rolle i dette forarbeidet.

Båtrace utenom det vanlige

21 deltagere er i ferd med å gjennomføre bortimot 450 nautiske mil, med en fart på 50 knop på 7,5 meters Rib´er.

Spirit of Norway ble verdensmester!

For en norsk dag i Dubai. Bjørn Rune Gjelsten og Steve Curtis i Spirit of Norway vant alt. Jotun sikret at de norske flaggene rulet prispallen.

Spirit of Norway viste muskler

Drittvær men gode rundetider i Dubai. Spirit of Norway tok bestetiden på treningen lørdag formiddag i Dubai. Om tre timer avgjøres verdensmesterskapet. Båtliv holder deg oppdatert på selve løpet.

Ingen god dag for de norske i Dubai

Det ble ikke verdens beste dag på jobben for de norske Offshoreteamene i Dubai i dag.

Dramatisk redningsaksjon i Dubai

Den norske arenabåten i Dubai reddet en synkende båt under klasse-3 løpene i dag.

Arendal sikret fem nye år med offshore-1

Offshorearrangørene i Arendal skriver fredag kveld  kontrakt med International Offshore Team Assosiation IOTA om å få arrangere Norwegian Grand Prix i de fem neste årene.

Zaborowski favoritt i ny båtklasse

Pilot Christian Zaborowski og throttleman Roger Shaptini fikk nest beste tid under treningen i klasse 3 båter i Dubai i ettermiddag.

Jotun fikk problemer, Spirit overbeviste

Motortrøbbel sendte Jotun tilbake i depoet under dagens trening i Dubai. For Spirit of Norway var man fornøyd med en treningsrunde. 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen