Søk i arkivet

Båtliv

Dramatisk åpning for Bård Eker

Det ble dramatisk for Bård Eker og teamkompis Chris Parsonage i åpningsløpet under årets VM-start i Doha Qatar.

”Spirit of Norway” knust i VM åpning

Det ble ingen drømmestart for Sheikh Al Thani og Steve Curtis i deres Pole position debut i årets VM-sirkus. Et rundkast knuste gamlebåten til Gjelsten.

Earthrace til Arendal

Rekordbåten Earthrace som setter miljøet i fokus, setter kursen mot Offshore 1-arrangementet i Arendal.

Gjelstens læregutt kjører i Australia

Pål Virik Nilsen fra Sandefjord har fått kontrakt med det Australske Maritimo teamet. Målet er å komme seg til Europa og VM start i Offshore klasse-1, men det kan først skje i sesongen 2009.

Verdens raskeste skjærgårdsjeep

Liker du fart på sjøen er dette siden for deg. American Powerboat TV har inngått et samarbeid med blant andre Fountain om å lage sendinger for ameroikansk TV fra alt som har med Offshore racing å gjøre.

Seteplass på auksjon

På nettstedet ebay skal det rekrutteres en navigatør som skal være med og delta i 12 båtrace i Powerboat P1 2008.

Planlegger nytt Danmarks-race

Ifølge Tvedestrandsposten  planlegges en regatta «Skagerrak Across», en offshore regatta for motorbåter med minimum 20 båter

Gjelsten legger opp

Bjørn Rune Gjelsten varslet sent i går kveld at han legger opp som Offshore fører. Etter hektisk møtevirksomhet søndag er Spirit of Norway solgt til  Sheikh Hassan Al Tani fra Qatar. Foto: Tordis Ødbehr

Gjelsten kan bli midtøsten-mester

Gjelsten og Curtis understreket at de har offshoresirkusets raskeste båt under poleposition i Dubai i dag. Det ble sesongens syvende strake seier. I morgen kjører han for sitt andre mesterskap dette året.

Vant løpet, men ikke VM

Gjelsten fortsetter og imponere i Dubai. Han kjørte for to timer siden inn til en suveren førsteplass, men måtte vinke farvel til sammenlagtseieren i årets Offshore VM.

Sterk norsk åpning i Dubai

Mange norske har mye å forsvare i de to siste løpene som gjenstår i Offshore klasse-1. Det viste de under dagens poleposition kjøring i Dubai. Spirit var raskest med Jotun på en sterk andreplass. Bård Eker tok femtesporet fra start i morgendagens VM-runde. Victory 77 som leder VM sammenlagt klarte bare en 7. plass i dag, og det betyr at den starter i andre rekke i morgen.

Ny millionær skal styre Jotunbåten

Full forvirring på tampen av årets sesong i Offshore klasse-1. Christian Zaborowski fikk i går beskjed fra team Jotun om at plassen hans som pilot var solgt til Stavangermillionæren Inge Brigt Aarbakke.

Tre norske båter i verdens tøffeste offshorerace

Storbritania rundt regnes som verdens tøffeste offshorerace for motorbåter. Det er 24 år siden sist, og i år er tre norske båter påmeldt.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen