Søk i arkivet

Båtliv

Kjører Formel 2 i Saudi Arabia

Formel 2-fører Rick Ivar Håkonsen fikk til slutt orden på visumet sitt og er nå på plass Saudi Arabia for å kjøre båt i rødehavsbyen Jedda.

Marit Strømøy klar for Kina

Førstkommende helg kjøres det femte av i alt ni World Cup runder i Formel 1 i Kina. Marit Strømøy kjører for Rainbow.

Virik Nilsen vant i Australia

Sandefjordmannen Pål Virik Nilsen og makkeren, pilot Tom Barry Cotter i båten Maritimo vant søndag årets første offshore Class-1 race i den australske serien.

Jotun vant sin andre strake

Inge Brigt Aarbakke og Jørn Tandberg har så definitivt vist ryggen til konkurrentene. Med seieren i søndagens offshore-1 runde i Romania, tok de samtidig Europamestertittelen.

Klar for seier på Drammenselva

 Marit Strømøy stiller til start i helgens Europacup i F2 i Drammen. Løpet er et ledd i den årlige Elvefestivalen som arrangeres på Drammenselva.

Stygg kogg med monstermotor

– Dette er kun for gøy, og ikke noe annet, ler gutta om bord i «Sjelefred» etter å ha banket den argeste konkurrenten med over et kvarter under gårsdagens motorkoggregatta i Kragerø.

Vant etter påkjørsel

– Victory 7 kjørte i oss, og én av oss måtte gi seg. Vi ga oss ikke, og derfor vant vi, sier throttlemann på «Jotun» Jørn Tandberg.

Norsk VM seier i Arendal

Inge Brigt Aarbakke og Jørn Tandberg kjørte inn til seier på hjemmebane. De slo VM-lederen med  13,5 sekunder  på den nesten hundre nautsike mil lange banen.

Qatar-båt vant Pole Position

«Qatar 96» har sikret seg den beste startposisjonen foran ettermiddagens Norwegian Grand Prix-løp, tett fulgt av  «Jotun».

Møkkavær stoppet Arendal-race

Høljeregn og vind gjorde sitt til at arrangøren valgte å avlyse Pole Position-løpene i Arendal i ettermiddag.

Jotun raskest på trening

Jotun med Inge Brigt Aarbakke og Jørn Tandberg knuste all motstand under gårsdagens trening i Arendal. Om få timer skal de vise om den røde hjemmefavoritten også kan vinne dagens pole-position kjøring.

Full fres og folkefest i Arendal

Igjen er det klart for sjeiker, dyre solbriller, folkefest og mye motor i Arendal. Til helgen arrangeres Norwegian Grand Prix for 11. gang i sørlandsbyen.

Spirit Of Norway 20 starter i Arendal

Som troll av eske dukker igjen Young Guns teamet til Bjørn Rune Gjelsten opp i VM-sirkuset. Spirit of Norway 20 er lånt ut til ”guttene” som har ligget og kjørt løp i Australia i hele vår. Nå lover Virik Nilsen å gi alt i båten til gamlesjefen under VM-runden i Offshore klasse-1 i Arendal som begynner førstkommende fredag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen