Søk i arkivet

 Pål Virik Nilsen vil vinne i Tønsberg. Foto: Per Bonde
Pål Virik Nilsen vil vinne i Tønsberg. Foto: Per Bonde

VM i Tønsberg

I månedsskiftet juli-august blir det VM i F2 i Tønsberg.

Ifølge arrangørene er 35 deltagere er kvalifisert til å stille opp i Tønsberg, i fra 15 nasjoner. VM i F2 blir arrangert fra 31.juli til 2.august og arrangørene forventer stort publikum.

I fjor kom det 15.000 tilskuere til arrangementet, mens motorsportklubben Re hadde forventet 2000-3000 tilskuere.  Sammen med selskapet Tønsberg Båtrace AS står klubben bak arrangementet. Også kommunen og havnefogden støtter opp om båtracet, som trekker folk til byen i sommermåneden.

Båtfører Pål Virik  Nilsen ser sommerens båtrace som høydepunktet i år. – Det er vel i allefall 8 – 10 utøvere som kan vinne denne VM-runden, og jeg skal gjøre mitt beste for å stå på pallen her i Tønsberg, sier han.

Primus motor for VM byen Tønsberg, Frode Sundsdal, lover en ny båtfest med fart og moro i Tønsberg i juli. Han sto også i spissen for Tønsberg Boatshow tidligere i år.

Se video fra Tønsberg Boatshow her

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen