Class1 i Abu Dhabi 2. til 3. desember

Terracina Italy - October 17/19, 20142014 UIM Class 1 World Powerboat ChampionshipGrand Prix of ItalyPhoto:SimonPalfrader©
Christian Zaborowski (t.v.) har tro op seier i Abu Dhabi om to uker. Foto: ©Marzia BenincasaHovedbildet: ZaboRacing tok andreplassen i forrige race. Foto: ©Simon Palfrader

Tror på norsk seier

Kommer det en båt mellom ZaboRacing og Victory har vi en norsk vinner av VM i Class1. Se intervju med Christian Zaborowski.

Publisert Sist oppdatert

>> Se videointervju

Fra 3. til 5. desember er det siste runde i Class 1 i Abu Dhabi. Det ble to andreplasser til norske Zabo-racing under VM-runden i Offshore Class one i Italienske Terracina. Med det ligger den norske båten på en sammenlagt andreplass. Christian Zaborowski har tro på at de kan klare en sammenlagt førsteplass.

– Vi håper det kommer en båt mellom ZaboRacing og Victory. Da vinner vi VM. Vi er veldig glad i bølger, kjøre rundt øya i går. Både store bølger og flatt, det liker vi, sier en optimistisk Zaborowski. Hele intervjuet kan du se i videoen under.

– Er du redd under racet?

– Nei, er ikke redd. Men det er en av verdens farligste motorsport, og det har man jo i hodet før man starter og når man jobber med sikkerheten i båten, sier Christian Zaborowski.

Båtliv, med Janicke Mollerup, skal være med ned til Abu Dhabi og følge racet med opfølgende videointervjuer.

Christian Zaborowski om seiershåp og farene i verdens farligste motorsport. Intervjuet av Janicke Mollerup:

Christian Zaborowski om forberedelsene til Abu Dhabi. Intervjuet av Janicke Mollerup:

<