Det ser ikke akkurat veldig miljøvennlig ut når 1200 dieselhester skal varme opp.
Hvem er mest pingle. -Ikke sprut på den nye kjøredressen min var beskjeden til Ullevålseter og Isachsen.
Christian Zaborowski vil i sommer prøve seg på noen rekorder samtidig som han vil kjøre de neste tre årene for eget team i Offshore-1.
Her flyr de forbi i 180 km.

Værstingmøte i rom sjø

Offshore-1 fører og Båtlivs motorekspert Christian Zaborowski fikk storfint motorbesøk når han etterlyste kolleger som kunne sette ny rekord med båt mellom Norge og Danmark i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Arrangørene for denne vennskapelige dysten var Zaborowskis hovedsponsor Relekta i samarbeid med Vollen Slipp hvor Zaborowski jobber til daglig som mekaniker. Poenget var å finne ut hvem av de to motorkollegaene Sverre Isachsen fra rallycross, og Pål Anders Ullevålseter Dakar-deltager, som kunne være pilot når Zaborowski skal prøve seg på rekorden tur og retur Tvedestrand-Skagen i sommer. Begge fikk testet seg i hastigheter opp i mot 100 knop. Isachsen klarte 98 knop med Zaborowski som throttleman.

Ullevålseter var ikke i tvil etter testen. –Nå har de andre endelig fått respekt for meg, sa han.

Isachsen som til vanlig kjører rallycross i europatoppen og akkurat nå leder serien, har en bil som går 235 kilometer på sitt værste. I dag klarte han 180 km i båt. -Herlig adrenalinkikk, men jeg skulle jo ønske meg litt mer bølger da, sa han etter testen.

Det blir vel helt feil å bruke utrykket pingle om noen av disse motorførerne, men Zaborowski valgte likevel bilføreren Isachsen fremfor ”den styrende” Dakar-helten Ullevålseter som sin pilot til rekordforsøket.