Søk i arkivet

Pål Virik Nilsen.
Pål Virik Nilsen.

Virik Nilsen vikarierer hos Parsonage

Båtsportutøver Pål Virik Nilsen får likevel et Class-1 VM-sete denne sesongen - som throttleman for britiske Chris Parsonage Racing.

Virik Nilsen vil samtidig beholde kontakten med det australske Maritimo-teamet, som tar ett års pause fra VM-sirkuset og satser på hjemmebaneløp i 2011. For avtaten med  Chris Parsonage Racing er gjort med Maritimos godkjennelse, og Pål Virik Nilsen kommer også til å delta i den australske serien med Maritimo-pilot Tom Barry-Cotter.

–Jeg vil alltid spille med åpne og profesjonelle kort mot alle jeg forhandler med, så jeg ringte for å få en godkjennelse. Den kom kjapt fordi teamet syntes det er positivt at jeg får setetid, samt at jeg kan ta med verdifull informasjon tilbake til Australia med tanke på de nye reglene i årets VM-sesong, sier Sandefjord-mannen til www.motorsportforbundet.no
 
Pål skal kjøre sammen med italieneren Giorgio Manuzzi, tidligere annenbåtfører hos Maritimo. Båten er en Victory-modell med doble Lamborghini V12-maskiner og til sammen 1840 hestekrefter. Dette gir hastigheter på over 250 kilometer i timen, og første løp blir VM-runden i Abu Dhabi 14 april.

Foto: www.pvn-racing.com
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen