Søk i arkivet

Arendal fortsetter med båtrace

Det blir Offshore i Arendal de neste tre årene. Gammel gjeld er sanert og ny kontrakt er signert med det internasjonale båtsportforbundet.

Pitoreske Arendal har fått fornyet tillit som Offshore-fest arrangør. En ny avtale ble I går signert for de neste tre årene.

NGP leder Terje Tellefsen sier at foreningen har ryddet opp i gammel gjeld som har skapt problemer de siste to eller tre år.

-Vi starter med blanke ark, og det er en lettelse for organisasjonen, sier Tellefsen

-Arendal har lenge vært regnet som en av "flaggskipene" når det gjelder gjennomføringen av Offshore klasse-1 løp. Lokal support har alltid vært avgjørende for NGP, og mens det sentrale havneområdet - Pollen - gir en spektakulær setting og en naturlig våt grop i hjertet av byen for klasse 1 flåten,  sier Svein Elgvin, NGP-sjef.

-Vi støtter fullt ut det miljømessige engasjement Arendal startet for noen år siden rundt denne sporten, og det er noe vi trenger å vise til de andre arrangørene rundt om i verden, sier Nicolò di San Germano, leder av det internasjonale båtsportforbundet.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen