80 Båtliv-utgaver i lomma

Publisert Sist oppdatert

I år kan du ta med deg alle utgavene av Båtliv fra 2006 på sommerferie. Det koster ikke noe ekstra for abonnenter. Og det veier nesten ikke noe!

Joda, det er sant. Abonnenter kan nå bla fritt i 15 årganger av magasinet Båtliv, og søke opp artikler. Tusenvis av nyttige inspirerende artikler er nå tilgjengelig digitalt så lenge du har et lesebrett eller en smart-telefon.

Båtliv-appen finner du i App Store og Google Play, og som abonnent kan du logge deg inn med din epostadresse som vi har i vårt abonnementsregister.

At 15 årganger med Båtliv får plass i lomma er jo ganske fantastisk. Du kan søke opp artikler om navigasjon og sjømannskap. Bruk appen om du ønsker å friske opp kunnskapene om fortøyning og manøvrering i sommer.

I Båtliv-appen finner du også en rekke turtips og artikler om havner og farvann. Du finner massevis av praktiske råd og tips om vedlikehold, reparasjoner og nyttige artikler om hvordan du kan holde båten i god stand. Selvsagt kan du også søke opp igjen alle testene og anbefalingene av båter som vi har kommet med i alle disse årene.

Du kan laste ned samtlige Båtliv-magasiner fra 2006 så lenge du er online. Du kan lagre dem på din maskin om du skal seile utenfor internettets rekkevidde. Da tar de en del lagringsplass, men det er enkelt å slette nedlastede magasiner når du vil frigjøre plass igjen, og bladene kan du uansett alltid laste ned når du ønsker det.

I fjor skrev om lesernes beste havnetips, og om den populære leken med å søke etter digitale skatter langs kysten, såkalt geocaching. Hent frem igjen disse artiklene med appen i år.

Vi er ubeskjedne nok til å påstå at Båtliv-appen gir deg tilgang til det største mangfoldet av artikler om båter og båtliv, havner og farvann og praktiske tips og råd om båthold som finnes. I alle fall på norsk.

Alle artiklene og bildene er en stor inspirasjonskilde for alle båtfolk, men det er også en nyttig informasjonskilde.

For en tid siden spurte Synovate båtfolket om hvilke mediekanaler som gir nyttig innsikt, bringer aktuelt stoff og inspirerer leserne. 50 prosent svarte båtblader, mens under fem prosent svarte TV og aviser. Båtblader er kort sagt den viktigste informasjonskilden til et trygt og godt båtliv for båtinteresserte nordmenn. Sjøfartsdirektoratet skrev i «Rapport om sikkerhet ved bruk av fritidsbåt» at holdninger og kunnskap er viktigste faktorer for sikkerhet på sjøen.

Med de nye appene har du landets største artikkelbase om båtlivet med deg i lomma til enhver tid. Søk opp nyttig informasjon når du trenger det, og kos deg med de mange reportasjene når du vil ha litt inspirasjon.

Båtliv ønsker alle sine lesere en riktig god sommer med utgaven du nå holder i hånden, og alle tidigere utgaver som du nå kan laste ned på ditt lesebrett!