Søk i arkivet

Båtliv

Vollvik vil kjøre offshore: Starter i det små – med 1000 hk

Chess-gründer Idar Vollvik skal kjøpe seg offshore-båt i ProVee-klassen. Hvilken båt er ennå ikke klart, men finanskjendisen mangler ikke tilbud: - Jeg har to, tre båter på hånden, sier Vollvik til Båtliv.

Oppgavene står i kø for Hellandsjø

Det nyvalgte styret i Redningsselskapet har en kø av viktige oppgaver foran seg i tiden fram til våren når et nytt styre skal velges på landsmøtet. Å finne ny generalsekretær er viktigst.

Hellansjø innstilt som ny president

Valgkomiteen i Redningsselskapet har innstilt Lars Hellandsjø fra Gulen som president, og Anne Breiby fra Ålesund som visepresident i det nye sentralstyret. Landsrådet medlemmer skal lørdag tre sammen for å gjennomføre valget.

Båtbyggeri skal bidra til operaen i Bjørvika

Norheimsund båtbyggeri har fått kontrakt på levering av balkongfronter og bakvegger i operaen, melder NRK Hordaland.

Fra båt til bil i turbotempo

Nettopp verdensmester i Offshore 1. Bård Eker, sitter ikke på vent i godstolen. Nå satser han på bil i tillegg til båt. I følge Dagbladet har han nettopp kjøpt seg opp som majoritetseier i selskapet som produserer verdens raskeste serieproduserte bil, Koenigsegg.

Redningsselskapet: Tallerås tok seg betalt uten styrets godkjenning

Styremedlemi redninsselskapet, Anders Tallerås, skal i følge NRK ha tatt seg ekstra betalt for konsulentoppdrag som ikke var godkjent av resten av styret.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen