Søk i arkivet

Båtliv

Ti ting å gjøre med barn i båt

Hva gjør du når regnet har høljet ned i dagevis og alle kortstokkene er spilt i filler. Jo tar med deg ungene og ser Pippi på de syv hav for eksempel.

”Berserkerne” venter på arrestert mannskap

Nye «Berserk» har fått en ufrivillig stopp i byen Halifax på Nova Scotia utenfor den kanadiske østkysten. To av mannskapet på fire er arrestert.

Forbudt å tømme dassen i havet

Naturvernforbundet vil ha slutt på at båtfolket tømmer kloakken sin rett i sjøen. Samme forbund roper også et sterkt varsko mot den trussel de mener det økende båtlivet har på den marine faunaen.

Chelsea-eieren på ferie i Lofoten

Chelsea eier Roman Abramaovic har lagt ut på en aldri så liten Nord-Norge turne med kjempeyachten sin.

Båtfolket skal flås

Jaktsesongen på båtfolket er i gang. Forslagene om økte avgifter, tvungen opplæring og skjerpet promillegrense står i kø, mens båtfolk latterliggjøres i mediene.

Profilert matskribent anmeldt for dyreplageri

Dyrevernorganisasjonen NOAH likte ikke måten matskribent Yngve Ekeren i Aftenposten beskrev måten han kokte krabbene sine på. Nå er han anmeldt og møter organisasjonen i retten i mandag.

Øyhopping med jazz og blues

Øyer og skjær rundt årets Canal Street jazz og -blues festival i Arendal kan by på alt man måtte ønske av sørlandsidyll, og et vidt spenn av dyktige band og musikere.

De ventet 40 år på jomfruturen

Etter  40 år fikk de enedelig møte heltene sine om bord i redningsskøyta. Damegjengen fra Redingsskøytenes Kvinneforening på Ekne i Nord-Trøndelag topper innsamlingsstatistikken i Redningsselskapet.

Solgte 14 000 liter bensin på ett døgn

Mens færderfolket lå og duppet i vindstilla sør for Drøbaksundet, var det mange som hadde en fantastisk lørdag på fjorden. På Vollen fylte man tankanlegget på fredag, -lørdag ettermiddag var alt tomt.

Kan få bot for båtkjøring

Komiker Tommy Steine smalt på land ved Hurum i går, og risikerer 1500 kroner i bot.

Smaken på Båtliv

Båtliv faller i smak hos stadig flere, viser det seg.

Sommer på fjorden

Oslofjorden kokte av båter i helgen. Store og små slikket sol på sjøen. Se bildene her.

Redaksjonell designer til Båtliv

Landets ledende forlag innen blader og nettsider for båtfolk søker en redaksjonell designer. Din hovedoppgave blir lay-out og ombrekking i landets raskest voksende båtblad.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen