Søk i arkivet

Båtliv

KNBF tilbyr billig finansiering av drømmebåten

KNBF har inngått samarbeidsavtale om båtfinansiering med ELCON/Santander. Med denne avtalen kan KNBF-medlemmer finansiere ny og brukt båt med lån på gunstige betingelser.

Kritikk mot deler av driften i Longtailaksjonen

Det er ikke noe galt med regnskapene til Stiftelsen Longtailaksjonen, er konklusjonen til det nye styret som ble nedsatt tidligere i år. Stiftelsen får likevel kritikk for at de ikke har rapportert godt nok tilbake til sine givere.

Minus blir pluss i Båtmagasinet

Offentlige tall viser at Båtmagasinets opplag har stupt fra 26.000 eksemplarer til 21.199 på to år. Likevel hevder redaktøren at opplaget øker.

Send oss din historie

Har du sett en hai? Spist verdens største is! Møtt Pippi på de syv hav? Sett verdens vakreste solnedgang? Et uforglemmelig strandhugg? Fått uventet hjelp? Uvær? Finvær? Vær med å bidra i Båtliv.

Grande bisatt

Seildommer og grunnlegger av Belamarin, Lars Grande, ble i dag bisatt i Rygge kirke. Han ble funnet omkommet på sjøen mandag 23. juli.

Båttyv hoppet på sjøen og druknet

Politiet har pågrepet en båteier fra Fredrikstad etter at en mann druknet i Visterflo natt til i dag i følge VG-nett. Den druknede var i ferd med å stjele en fritidsdbåt da han ble oppdaget av eieren.

Svensker med båtplass i Norge

Som oftest hører vi om nordmenn som har båtplass i Sverige. I Inndyr gjestehavn møtte vi Solveig Eriksson og Åke Petterson fra Tärnaby i Nord-Sverige, som har båten sin på Nesna i Norge.

Ti ting å gjøre med barn i båt

Hva gjør du når regnet har høljet ned i dagevis og alle kortstokkene er spilt i filler. Jo tar med deg ungene og ser Pippi på de syv hav for eksempel.

”Berserkerne” venter på arrestert mannskap

Nye «Berserk» har fått en ufrivillig stopp i byen Halifax på Nova Scotia utenfor den kanadiske østkysten. To av mannskapet på fire er arrestert.

Forbudt å tømme dassen i havet

Naturvernforbundet vil ha slutt på at båtfolket tømmer kloakken sin rett i sjøen. Samme forbund roper også et sterkt varsko mot den trussel de mener det økende båtlivet har på den marine faunaen.

Chelsea-eieren på ferie i Lofoten

Chelsea eier Roman Abramaovic har lagt ut på en aldri så liten Nord-Norge turne med kjempeyachten sin.

Båtfolket skal flås

Jaktsesongen på båtfolket er i gang. Forslagene om økte avgifter, tvungen opplæring og skjerpet promillegrense står i kø, mens båtfolk latterliggjøres i mediene.

Profilert matskribent anmeldt for dyreplageri

Dyrevernorganisasjonen NOAH likte ikke måten matskribent Yngve Ekeren i Aftenposten beskrev måten han kokte krabbene sine på. Nå er han anmeldt og møter organisasjonen i retten i mandag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen