Søk i arkivet

Båtliv

Større innflytelse for KNBF

KNBF får nye muligheter innenfor EUs sikkerhetsdirektif og alle ISO-standarder som vedrører sikkerheten for fritidsbåter i Europa.

Fortsatt tyvfiske

Hummerreservat ved Bolærne til tross, Tom Sollie (bildet) finner stadig ulovlig fiskeredskap

Obsternasig bransje?

Kommentar: Frode Pedersen, redaksonssjef BÅTLIV

Båter i Sjøen, ikke bare båt

Det handler ikke bare om båt på messa Båter i Sjøen. Det er rom for god mat fra fjæra også.

Seilas og Båtliv smilende tilstede

Denne hyggelige gjengen treffer du på vår stand under Båter i Sjøen. Ingrid, Jørgen og Maren gir deg gode messetilbud på abonnement.

KNBF tilbyr billig finansiering av drømmebåten

KNBF har inngått samarbeidsavtale om båtfinansiering med ELCON/Santander. Med denne avtalen kan KNBF-medlemmer finansiere ny og brukt båt med lån på gunstige betingelser.

Kritikk mot deler av driften i Longtailaksjonen

Det er ikke noe galt med regnskapene til Stiftelsen Longtailaksjonen, er konklusjonen til det nye styret som ble nedsatt tidligere i år. Stiftelsen får likevel kritikk for at de ikke har rapportert godt nok tilbake til sine givere.

Minus blir pluss i Båtmagasinet

Offentlige tall viser at Båtmagasinets opplag har stupt fra 26.000 eksemplarer til 21.199 på to år. Likevel hevder redaktøren at opplaget øker.

Send oss din historie

Har du sett en hai? Spist verdens største is! Møtt Pippi på de syv hav? Sett verdens vakreste solnedgang? Et uforglemmelig strandhugg? Fått uventet hjelp? Uvær? Finvær? Vær med å bidra i Båtliv.

Grande bisatt

Seildommer og grunnlegger av Belamarin, Lars Grande, ble i dag bisatt i Rygge kirke. Han ble funnet omkommet på sjøen mandag 23. juli.

Båttyv hoppet på sjøen og druknet

Politiet har pågrepet en båteier fra Fredrikstad etter at en mann druknet i Visterflo natt til i dag i følge VG-nett. Den druknede var i ferd med å stjele en fritidsdbåt da han ble oppdaget av eieren.

Svensker med båtplass i Norge

Som oftest hører vi om nordmenn som har båtplass i Sverige. I Inndyr gjestehavn møtte vi Solveig Eriksson og Åke Petterson fra Tärnaby i Nord-Sverige, som har båten sin på Nesna i Norge.

Ti ting å gjøre med barn i båt

Hva gjør du når regnet har høljet ned i dagevis og alle kortstokkene er spilt i filler. Jo tar med deg ungene og ser Pippi på de syv hav for eksempel.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen