Søk i arkivet

Båtliv

Båtliv satser i Düsseldorf

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele staben til Düsseldorf torsdag. Følg oss på nett!

Norske båter og luksus på topp

Se de ti mest leste sakene på Båtlivs nettsider i 2008.

Båtliv populært i Frankrike

Voile ou moteur? I siste nummer av franske Neptune hadde de lagt merke til vår bladreportasje hvor Seilas og Båtliv-redaksjonene byttet plass for å finne ut hva som var best av motor- eller seilbåt.

Hvor godt leser du Båtliv på nett?

Delta i vår quiz og se hvor godt du har fulgt med den siste måneden på Båtliv sine nettsider. Vinn en vanntett bag fra Gill.

Skal du kjøpe ny båt? Båtliv hjelper deg!

Det er kjøpers båtmarked om dagen. Vi ønsker å følge en familie som skal kjøpe ny båt i løpet av vinteren. Til gjengjeld stiller vi med eksperthjelp i alle ledd av prosessen.

Båtførerbevis for unge

I en pressemelding i kveld opplyser nærings- og handelsminister Sylvia Brustad at alle født etter 1980 må ha båtførebevis fra 2010.

Falsk James Bond avslørt

FAKSIMILE: MAIL ONLINE Han identifiserte seg som "virkelighetens James Bond" da  myndighetene skulle ta beslag i Millionyachten hans.

Båtliv og Seilas tilbake

Båtliv og Seilas beklager at nettsidene har vært nede i snart ett døgn. Men nå er vi tilbake!

Diplom for redningsdåd

Søndag 3. august opplevde Knut og Turid Bærland alle båtfolks mareritt. Under en rolig søndagstur i Tønsberg-skjærgården tok båten brått inn store mengder vann og begynte å synke.

Reddet mann fra å drukne

Det ble en dramatisk natt for ekteparet Ole og Rollau Wik fra Asker. Natt til søndag ble de helter når de klarte å holde en 63-årig mann flytende etter at han hadde havnet i sjøen under en båttur til Håøya i Oslofjorden.

Donerer flytebrygge til helgens TV-aksjon

Bergenseren Eilif Harbitz-Rasmussen donerer en komplett flytebrygge til helgens TV-aksjon til inntekt for Blå Kors. Den som byr høyest får gratis frakt kysten rundt.

Store båter - høy inntekt

Princess selger som aldri før og Arne Høvik i Norsk Båtsenter er oppført med større inntekt enn Trygve Hegnar. Se skattelisten fra båtbransjen.

Tvunget til å selge båten for €22.50

Nettsalg, det er fali det. I alle fall om du glemmer å legge minstepris på tyske nettauksjoner. Det skal en båtselger bittert ha fått erfare.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen