Søk i arkivet

Båtliv

Nye båtfolk kommer

Båtbransjen må tenke nytt for å nå morgendagens båtfolk, mener det svenske båtbransjeforbundet.

Viknes tar ansvar

Viknes tar nå på seg ansvar i saken mot Vidar Jensen, og betaler et større pengebeløp som kompensasjon for at en av deres forhandlere ikke varslet om utbedrede skader på nybåt.

-For mange småbåter

Familiene Gulbrandsen og Kristiansen/Egeland var på utkikk etter bobåt mellom 30 og 40 fot, men synes messa hadde lite å tilby i det segmentet.

Giske åpner båtmessen

Årets båtsesong for folk østafjells starter til helgen på Lillestrøm. Da åpner Norges største båt- og utstyrsmesse dørene. Næringsminister Giske kommer flybåren fra Østen for å klippe snor fredag.

Trippel vinnerlykke

Turen på båtmessen «Dra til sjøs» resulterte i tre nye båter for Maria Nesbjørg (11) og familien - uten at de brukte et eneste øre, skriver Bergensavisen.

Avfallsbåten PLASTIKII god polynesisk tradisjon ble flaskebåten «Plastiki» døpt. En av gudfedrene var Olav Heyerdahl, som ledet prosesjonen foran dåpen.

Bodde i båt, fikk ideen til barnehjem i Thailand

Arkitektstudentene Andreas Grøntvedt Gjertsen og Yashar Hanstad fikk ideen til å bygge et barnehjem i Thailand mens de bodde i båt på Nidelven i Trondheim. Nå er de nominert til pris for arbeidet.

Båtbrann til retten

Båten ble overtent i løpet av få sekunder, men ingen vil ta ansvar for ulykken.

Båtbransjeprisen til Johnsen

Under båtmessen Dra til sjøs 2010 i Bergen ble Ingvar Johnsen tildelt pris for sitt lange virke til innsats for båtlivet i Norge.

Båtbyen Bergen

Vintervær med snøkledde brygger legger ingen demper på båtgleden i Bergen.

Tøff bestemor slo og sparket hai som angrep

Paddy Trumbull (60) er en tøff dame. Det fikk en hai erfare da den gikk til angrep på 60-åringen mens hun snorklet i nærheten av Whitsunday-øyene, Queensland i Australia, skriver TV2 nyhetene.

Obama får på pukkelen av amerikansk båtbransje

President Barack Obama har satt sinnene i kok i etter å ha fordømt folk som kjøper båt uten å egentlig ha råd til investeringen.

NORBOAT frontet EU-kommisjonen

Det ble tirsdag arrangert en viktig rundebordskonferanse hvor båtbransjen og EU-kommisjonen kom sammen for å diskutere fremtiden. Knut Heiberg-Andersen fra NORBOAT, EØS landet Norge og Windy, holdt hovedinnlegget.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen