Søk i arkivet

Båtliv

Trippel vinnerlykke

Turen på båtmessen «Dra til sjøs» resulterte i tre nye båter for Maria Nesbjørg (11) og familien - uten at de brukte et eneste øre, skriver Bergensavisen.

Avfallsbåten PLASTIKII god polynesisk tradisjon ble flaskebåten «Plastiki» døpt. En av gudfedrene var Olav Heyerdahl, som ledet prosesjonen foran dåpen.

Bodde i båt, fikk ideen til barnehjem i Thailand

Arkitektstudentene Andreas Grøntvedt Gjertsen og Yashar Hanstad fikk ideen til å bygge et barnehjem i Thailand mens de bodde i båt på Nidelven i Trondheim. Nå er de nominert til pris for arbeidet.

Båtbrann til retten

Båten ble overtent i løpet av få sekunder, men ingen vil ta ansvar for ulykken.

Båtbransjeprisen til Johnsen

Under båtmessen Dra til sjøs 2010 i Bergen ble Ingvar Johnsen tildelt pris for sitt lange virke til innsats for båtlivet i Norge.

Båtbyen Bergen

Vintervær med snøkledde brygger legger ingen demper på båtgleden i Bergen.

Tøff bestemor slo og sparket hai som angrep

Paddy Trumbull (60) er en tøff dame. Det fikk en hai erfare da den gikk til angrep på 60-åringen mens hun snorklet i nærheten av Whitsunday-øyene, Queensland i Australia, skriver TV2 nyhetene.

Obama får på pukkelen av amerikansk båtbransje

President Barack Obama har satt sinnene i kok i etter å ha fordømt folk som kjøper båt uten å egentlig ha råd til investeringen.

NORBOAT frontet EU-kommisjonen

Det ble tirsdag arrangert en viktig rundebordskonferanse hvor båtbransjen og EU-kommisjonen kom sammen for å diskutere fremtiden. Knut Heiberg-Andersen fra NORBOAT, EØS landet Norge og Windy, holdt hovedinnlegget.

Båtmagasinet med sexmiddel

Abonnenter av Båtmagasinet har mottatt reklamebrev med spesialtilbud på stimuli for sexlivet. – En ulykksalig glipp, sier redaktør Hans Due i Båtmagasinet.

Femti Saga-år

I mylderet av norske båtfabrikker er det bare en liten håndfull som har klart å holde det gående i mange tiår. Saga er en av disse, og i år fyller plastpioneren femti år.

Slik blir nye Hydrolift SX 22

La oss presentere Hydrolift SX 22. En liten multibruksbåt som er så fersk at kun deler av båten er ute av formene. Med bruk av egne ord og bilder har vi sluppet til Bård Eker og teamet hans for å vise oss hvordan de tar frem en helt ny båt.

Båtofil energibunt

Han har vokst opp med trebåter, og drømmer fortsatt om tresnekker. Gjennom livet har Jan Erik Larssen hatt mange ulike båter, fra Askeladden til en egendesignet tresnekke på 12 fot med elektrisk motor. Og 38-åringen har like mye peiling på båt som bil, bare så det er sagt!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen