Søk i arkivet

BÅTFOLK PÅ FACEBOOK: Glenn Aasgaard er en av gruppens administratorer, og har forberedt  arrangementet i Stavern.
BÅTFOLK PÅ FACEBOOK: Glenn Aasgaard er en av gruppens administratorer, og har forberedt arrangementet i Stavern.
SOMMERLIG I SEPTEMBER: Det ble også litt bading.
SOMMERLIG I SEPTEMBER: Det ble også litt bading.
BALANSE: Kunsten var å gå ut planken - og inn igjen, uten å falle i vannet.
BALANSE: Kunsten var å gå ut planken - og inn igjen, uten å falle i vannet.

Båtfolk fra Facebook fylte Stavern gjestehavn

Gruppen Båtfolk på Facebook nærmer seg 50.000 medlemmer. I helgen samlet de om lag 30 båter i Stavern for å bli enda bedre kjent.

De kjente hverandre godt fra før, flere av medlemmene som samlet seg i regi av Båtfolk På Facebooks arrangement. Den første helgenen i september arrangerte nemlig gruppen Høstspretten. Dette er andre gang høstsrpetten er blitt  arrangert, men den ikke ubetydelige Facebookgruppen har også tidligere arrangert sommerspretten og sett på mulighet for å arrangere en vårsprett. Og sprettent ble det også på lørdagen, da flere av medlemmene fikk anledning til å gå planken, i tillegg til RIB-turer ut i skjærgården. Hele arrangementet bar preg av god stemning i gode værforhold.

Glenn Aasgaard har vært primus motor for arrangementet, sammen med havnesjef Inger Kristine Grønvold. 

– Samlingen har så langt vært positivt, og vi har fått med medlemmer fra geografisk store områder, sier Aasgard, mens tredje RIB er på vei inn med medlemmer av den båtinteresserte Facebookgruppen.

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen