Fotokonkurranse: Båtglede

Hovedpremien er en Nikon AW130 til 3000 kroner!

Vant med svalestup

Blant mer enn 200 bilder var det et velkomponert stup som ble kåret til årets båtidyll-bilde. Vinnerbildet ble også forsidebilde i siste Båtliv!

Publisert Sist oppdatert

Det kom inn mer enn 200 bilder til Seilas og Båtlivs fotokonkurranse i sommer. Temaet for konkurransen var båtglede. Og de 200 bildene viser mye båtglede. Vi takker for mange bidrag og mange flotte bilder som har dokumentert sommeren!

Vi plukket ut 25 finalister til fotokonkurransen og la noe vekt på det fototekniske, men mest på formidlingen av båtglede. Det kan være idyll, moro, bading, opplevelser, stemning og mye, mye mer. De 25 finalistene ble deretter publisert på Båtlivs Facebookside, der mange tusen stemte på sine favorittbilder.

To bilder knivet om seieren: Stupebildet til Lasse Michelsen og frihavnbildet til Kjersti Halvorsen, der bare et titalls stemmer avgjorde mellom disse to kandidatene. Det ble til slutt stupebildet som stakk av med seieren som årets bilde med tema båtglede. Vinneren får tilsendt hovedpremien som er en Nikon AW130 til 3000 kroner. Kameraet er kåret til beste kjøp i Lyd og Bilde i år. Kameraet har flere funksjoner som appellerer til båtfolket. Det er vanntett ned til 30 meter, er støtsikker og har innebygd GPS slik at du i ettertid kan se hvor bildene er tatt.

Andre og tredjeplassen som er henholdsvis naturhavnbildet til Kjersti Halvorsen og idyll i hengekøye fra Silje Kathrin får hvert sitt årsabonnement på et av våre blader, man kan velge mellom Båtliv, Seilas eller Seilmagasinet. Alle bidrag som er blitt vist her får også prøve vårt digitale tilbud for Båtliv, Seilas eller Seilmagasinet (valgfritt) i tre måneder, med tilgang til hele arkivet tilbake til 2006 på nettbrett og smarttelefon.

Se alle 25 finalistene!

Vinnerbildet, tatt av Lasse Michelsen. Gratulerer!

Andreplass, tatt av Kjersti Halvorsen. Gratulerer!

Tredjeplass, tatt av Silje Kathrin. Gratulerer!