Skal kåre TV-stjerne: Andreas Ljones

Bli TV-stjerne for båtfolk

Sjøen for Alle lokker TV-talenter med 10.000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Båtutstillingen Sjøen for Alle arrangeres på Lillestrøm den 9-13 mars 2016. Men allerede nå er forberedelsene i gang, opplyser prosjektleder Andreas Ljones.

Han kan fortelle at jakten på neste års Sjøen for Alles TV-stjerne og vinneren av 10.000,- kroner starter på Båter i sjøen på Aker Brygge 3-6. september.

TV-studio

Fra 3-6. september arrangeres nemlig utendørsmessen Båter i sjøen på Aker Brygge i Oslo. Der er Sjøen for Alle på plass med et TV-studio hvor alle som vil kan konkurrere om å vinne 10.000,- kroner og bli neste års båtmesses faste TV-stjerne. Deltakerne får tildelt et kort manus og skal lese inn et nyhetsinnslag om Nye Sjøen for Alle, som arrangeres på Lillestrøm 9-13.mars 2016. Alle bidrag publiseres på Sjøen for Alles hjemmeside, og bidraget som har fått flest stemmer den 31.september 2015 kåres til vinner.

Fast reporter

Vinneren av konkurransen får 10.000,- kroner, og blir også Sjøen for Alles faste TV-reporter fra 9-13. mars 2016. Han eller hun skal dekke messens innhold, høydepunkter og aktiviteter, og lage innslag både før, under og etter båtmessen som publiseres i båtmessens mediakanaler.

For mer informasjon om konkurranseregler, se www.sjøenforalle.no