KNBF: Endre Solvang er fungerende generalsekretær.

Endre Solvang overtar i KNBF

Forbundsstyret i KNBF har konstituert Endre Solvang som fungerende generalsekretær inntil videre med virkning fra 1. februar.

Publisert Sist oppdatert

Solvang vil i vareta Reidar Kjelsrud sine tidligere oppgaver, etter  at  Kjelsrud sa opp sin stilling som generalsekretær KNBF. Solvang har lang fartstid som leder i KNBF og kjenner organisasjonen fra grasrota. Han har vært ass. generalsekretær i åtte år med ansvar for organisasjonsarbeid, økonomi, web, medlemsfordeler og prosjekter.

Hans arbeid har vært nært knyttet til den positive medlemsutvikling som har funnet sted de siste årene i KNBF. Solvang er 52 år og utdannet siviløkonom. Han har bygget sin egen Kragerø 26 og har frem til nå hatt flere ulike båter.

I dag kjører han en Askeladden 615 Bowrider. KNBF er nå opptatt av å skape ro rundt lederskiftet og tilføre KNBF Sekretariat ny og ønsket kompetanse. Det er spesielt på områdene kommunikasjon og båtpolitisk arbeid det vil være viktig å sikre videre utvikling. Arbeidsutvalget er alt i gang med å kartlegge ulike modeller for å styrke administrasjonen. En ønsker så raskt som mulig å få på plass en ny person i sekretariatet.