Leif Bergaas, Norboat.

Bergaas daglig leder i Norboat

Styremedlem Leif Bergaas er konstituert som daglig leder i Norboat i et engasjement på deltid til 31. juli 2015.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Leif Bergaas er innsatt som daglig leder i Norboat. Arkivbilde Båtliv.

Pressemelding:

Leif Bergaas har sittet i Norboats styre i mange år, og kjenner Norboat både fra innsiden og utsiden, skriver Norboat i en pressemelding i dag. I tillegg har han svært god kjennskap til båtbransjen etter 25 år som markedssjef hos Askeladden.

Vi er meget fornøyd med å ha fått på plass en avtale med Leif Bergaas, sier Norboats styreformann Einar Heiberg. Styret og eierne av Norboat ønsker at administrasjonens fremtidige ressurser i større grad enn tidligere rettes mot medlemsorientert arbeid, oppdatering- og utvikling av nye medlemsfordeler og autorisasjonsordningene. En tettere kontakt med medlemmene gjennom besøk og samarbeid om utviklingen av aktiviteter som arrangeres av styringsgruppene regionalt er blant de nye fokusområdene.

– Vi mener Leif Bergaas har de rette forutsetninger for sammen med Norboat teamet å igangsette disse oppgavene. Som en del av Norboat teamet vil han være en verdifull ressurs som gjør Norboat administrasjonen bedre rustet for å jobbe med og mot de prosjektene som ligger foran oss.