Søk i arkivet

VIL SKAPE RO: Nyvalgt president i Redningsselskapet, Lars Hellandsjø.
VIL SKAPE RO: Nyvalgt president i Redningsselskapet, Lars Hellandsjø.

Oppgavene står i kø for Hellandsjø

Det nyvalgte styret i Redningsselskapet har en kø av viktige oppgaver foran seg i tiden fram til våren når et nytt styre skal velges på landsmøtet. Å finne ny generalsekretær er viktigst.

- Det nye styret skal komme sammen denne uka og setter da i gang en prosess med tanke på å finne en ny generalsekretær i Redningsselskapet, opplyser president og styreleder Lars Hellandsjø. En annen viktig oppgave for styret er å finne ut hva som skal skje med den avgåtte generalsekretæren Monica Kristensen Solås. Hun ønsker ikke å motta sluttvederlag fra Redningsselskapet, men har sagt at hun vil være i selskapet ut det kontraktfestede tidsrommet på fire år. Til det gamle styret har hun sagt at hun vil jobbe med å kartlegge historien til kvinnene i Redningsselskapets 150 år lange levetid. Men det er altså det nye styret som må ta stilling til hva de skal gjøre med Kristensen Solås. , Det ekstraordinære landsmøtet i Redningsselskapet har med 11 av 13 stemmer valgt følgende sentralstyre som skal virke frem til det ordinære landsmøtet i slutten av mai: President: Lars Hellandsjø, Sogn og Fjordane Visepresident: Tomas Colin Acher, Østfold, Vestfold og Telemark Medlem: Anne Breiby, Møre og Romsdal Medlem: May Britt Manin, Troms Medlem: Arnfinn Ellingsen, Nordland Medlem: Einar Eidshaug, Trøndelag Vara: Nicolai Jarlsby, Agder, Knut Støbakk, Møre og Romsdal, Anne H. Gundersen, Nordland Medlemmer fra de ansattes side erstattes med vararepresentanter inntil nyvalg kan holdes.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen