Rune Viksund hadde gåt 710 skritt på de to messedagene i Amsterdam. Det ble mye latter når ansvarlige for den uhøytidelige konkurransen, Arild Eriksen fra Ertec, fant ut hvem som hadde sittet mye og gått lite.

Messestunt: Båtfolket måtte gå

Late messedeltagere fikk passet sitt påskrevet under årets utstyrsmesse i Amsterdam. Norske Ertec, som blant annet laget kalesjen til Askeladdens Z-båter, delte ut 70 skritt-tellere til sine besøkere.

Publisert Sist oppdatert

Og Båtliv kan i dag røpe at det var mange som ikke brukte mange skrittene for å se verdens største utstyrsmesse. Rune Viksund var en av de som noterte færrest skritt på de to dagene han hadde vært inne på det gigantiske messeområdet. 710 skritt er ikke mye mer enn det vi andre tilbakela mellom toalettene. Den sindige båtbyggeren fra Strussham tok resultatet som en mann med stor pondus bør. Han tente seg nok en fet sigar, og lo det hele bort i en stor røyksky. Og den som hadde gått lengst var Tormod Bliksås fra Inventa Design med 6300 skritt. Flere av deltagerne ble under gårsdagens store messefest tatt i direkte juks. De hadde montert telleren på håndleddet og det ble underkjent i følge Arild Eriksen i Ertec. Morsomt var det uansett.