Søk i arkivet

Yngste båtredaksjon i landet

Tre gutter fra Fredrikstad i dress og rosa skjorter utgjør redaksjonen i båtbladet Båtens Verden. På messa stiller de med egen stand og kåring av messens båt.

-Vi ”sloss” oss til en plass, sier redaktør Vetle Børresen til Båtliv. Sjøen for Alle ga til slutt gutta  gratis plass på aktivitetstorget. Sammen med resten av redaksjonen, Mathias Pedersen og Marius Magnussen viser han at det er god ettervekst blant de yngste i båtjournalistikken. Bladet er i a-5 format og trykkes lokalt.
På messa har det vært stor medieoppmerksomhet for guttene. Det er ikke hver dag at tre 13-åringer, kan skilte med så stor kunnskap som denne gjengen. Derfor har de også fulgt NRK rundt som spesialister på ungdomsbåter. Bladet deres retter seg også mye inn mot gruppen av yngre båtførere.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen