Norske båter og luksus på topp

Se de ti mest leste sakene på Båtlivs nettsider i 2008.

Publisert Sist oppdatert
Dim: 800x514px Description: Notes:
Dim: 800x527px Description: Notes:
Dim: 1500x1063px Description: Notes:
Dim: 640x400px Description: Notes:
Dim: 800x529px Description: Notes:
Dim: 1000x667px Description: Notes:
Dim: 800x533px Description: Notes:
Dim: 800x514px Description: Notes:
Dim: 800x525px Description: Notes:
Dim: 3072x2048px Description: Notes:

Leserne på Båtlivs nettsider klikket seg mest innom norske båtnyheter, rådyre luksusbåter og info om været i 2008.

Flere av sakene som topper listen har også blitt publisert på VGnett som vi har et samarbeid med. Det gir økte lesertall på våre saker.

I snitt er det blitt lagt ut 73 artikler i måneden på batliv.no, det vil si mer enn to saker hver eneste dag, her følger oversikt over de ti mest leste sakene i løpet av fjoråret:

Windy med ny stormvind

Windys nye 44-foter Chinook premeierevises i Düsseldorf. Ved siden av står to av båtnorges største smil, Trygve Hegnar og Knut Heiberg-Andersen.

Luksuriøs skadefryd

Italienske Atlantica 78 fra Baia har en toppfart på 54 knop. På en time slipper den ut like mange tonn CO2 som en gjennomsnittlig billist i Norge på et år. Vi har prøvekjørt den luksuriøse miljøverstingen.

Været langs kysten

Hvordan er været akkurat nå? Båtliv har samlet 103 værstasjoner langs kysten, fra Østfold til Svalbard, som gir førstehånds værinformasjon.

Nattens dronning

Superyachten «Norwegian Queen» vekker oppmerksomhet på noen av verdens mest prestisjefulle båtmesser.

Billig sjarmør med bra utstyr

Silver Craft 777 fra Viksund Small-Boats kommer med en fiskehybrid som både har utseende med seg, og som utkonkurrerer de fleste andre skjærgårdsjeepene på størrelse og pris.

Banebrytende båt fra Askeladden

Askeladden Commuter 11 er en storvokst og tung tøffing som svinger som en ballerina rundt sin egen akse. Se verdens første bilder og video hos Båtliv.

Verdenspremiere fra Viknes

Viknes 1080 prototype ble sjøsatt for få dager siden, og i går fikk Båtliv anledning til noen timer på fjorden med henne. Vi ble imponert. Dette var bra greier. Verdenspremiere på Dra til Sjøs i Bergen til helgen.

Luksuriøs råskap på 92 fot

Sunseeker lanserer deres nyeste yacht med en startpris på 39 millioner kroner. Nummer seks i produksjonsrekken av 92-foteren kommer trolig til Norge i 2010.

Norske hyttealternativer

Bra med soveplass og alt du trenger for et lengre opphold på sjøen, her er de mest spennende norske båtnyhetene du kan bo komfortabelt i.

NB Ardea 34: Godt norsk!

Lanseringen av Ardea 34 er blitt utsatt nesten et år og perfeksjonert. Men var det verdt å vente på? Svaret er definitivt ja! Se vår bildespesial og film fra prøvekjøringen og produksjonen av nykommeren.