Skøyerprinsen på båtmesse med pappa

Prins Sverre Magnus fulgte sin  far Kronprinsen under åpningen av årets båtmesse ”Sjøen for alle”. At han er en selvstendig liten kar med egne meninger og masse sjarm er vi ikke i tvil om. Se film og bilder fra besøket!

Publisert Sist oppdatert

Kronprinsen tok seg god tid til å hilse på mange ustillere under sin timelange vandring i hallene på Lillestrøm. At lilleprins Sverre Magnus ikke synes alt var like stas, viste han med stor tydelighet. Da måtte kronprinsen kjapt og elegant gjøre som alle andre pappaer, ned på kne å ta en liten alvorsprat.

Prinsen var mest interessert når han kunne delta litt mer aktivt, sånn som når utstillingskokken Egil Nordeide  dro opp en kjempediger kongekrabbe fra fiskekummen. Da viste Prins Sverre Magnus et stort mot og var ikke redd for å ta borti kjempeklørne.  Men når prinsen spurte om ikke Nordeide kunne ta opp en fisk, måtte han kapitulere å si at det ble litt vanskelig, men at han heller kunne ta opp et kamskjell. Det vakte stor latter og begeistring når kamskjellet åpnet seg og ”tisset” på kokken.

De kongelige viste stor interesse for Erling Sandes kjempestand, og straks minstemann i følget fikk frie tøyler, klatret han om bord i Askeladdens nye P66 Weekend. Her skulle alt utforskes og testes  mens pappaprinsen rolig fikk informasjon fra Stein harald Jørgensen i Sande. Etter en stund kom det bestemte papparop fra styrhuset om at nå var det på tide at også han kom om bord for å se hvor flnk sønnen hadde vært å komme seg opp i førerstolen.

Innen Kronprinsen kom til Hydroliftstanden hadde lilleprinsen lagt inn en et lite kontrollert forsvinningsnummer. H.K.H Kronprinsen tok seg god tid hos Eker design og var særlig interessert i hvordan steppene på den nye 32-foteren egentlig virket på skroget.    

Se også intervju med Bård Eker som fikk et langt besøk av Kronprinsen.

Se film fra besøket (Link til bildespesial under filmen):

En interessert kronprins lytter mer enn gjerne.
Kronprinsen så ut til å like Koenigsegg bilen som også var utstilt på Eker standen.
Nå var det visst nok gitt!
Pappa, pappa, kom å se hvor jeg er! Prins Sverre Magnus hadde funnet seg godt til rette som skipper på Askeladdens nye Weekend.
Her må det litt forskning til!
Skøyerprinsen på båtmesse med pappa
Hvorofor må du hilse på så mange pappa. Her er det hundreårsjubilanten Kongelig Norsk Båtforbund som får kongelig besøk.
Her var det mange fine småbåter ja!
Wow den var svær ja. Kokken Egil Nordeide viser frem beistet.
Hvor er den store krabben da?
Bli nå ferdig da fattern, vi skulle jo ut å fiske kongekrabber vi!
Hva skal man gjøre når pappa bare er opptatt av å snakke med alle de voksne vi treffer? Prins Sverre Magnus har sine egne triks.