Duesseldorf, DEU, 10.01.2011. Die groesste Yacht der boot Duesseldorf 2011 (22. bis 30. Januar) ist die Sunseeker 88 aus England. Am Montag, 10. Januar, trat sie mit Hilfe von Lift ?Big Willi? ihren Landgang an. Knapp 27 Meter lang ist die ...
Redaksjonen flytter til Boot under åpningshelgen
Fra storbåthallen
Riva stilte ut sin Gucci-edtion i fjor

Båtliv satser på Boot

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele staben til Düsseldorf fredag. Følg oss på nett!

Publisert Sist oppdatert
Dim: 1000x991px Description: Notes:

Lørdag åpner verdens største innendørs båtmesse dørene. Båtliv er på plass fra fredag ettermiddag med hele redaksjonen og inviterte gjester.

–Vi gleder oss til å se årets båtnyheter og rapportere om nyhetene vår våre lesere, sier daglig leder i Norsk Maritimt Forlag Ole Henrik Nissen-Lie. I fjor fulgte 108.000 lesere (unike brukere) Båtlivs nyhetsdekning fra Boot.

 

Messen regnes som verdens største innendørs båt- og utstyrsutstilling. Foruten motorbåter og seilbåter er det egne haller for superyachter, charter/utleie, for dykking og vannsport. Sportsfiske står sterkt i Europa, og det er  en egen hall for fiskeutstyr og en annen for fritidsklær. Totalt teller utstillingen 17 store haller.

Les også: Våte drømmer på utstilling

Video

– Mange av de sakene vi legger ut på Båtlivs nettsider, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser denne gang på videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen, forteller redaktør Frode Pedersen i Båtliv.  

Båtliv reiser til Boot sammen med kolleger fra Seilas og SEILmagasinet. Redaksjonene vil bringe nyheter om båter og utstyr fra alle hallene.  

Redaktør Frode Pedersen i Båtliv er norsk representant i juryen av Europas ledende båtblader som kårer Årets Motorbåt i Europa. Offentliggjøring av vinnerne finner sted lørdag kveld i Düsseldorf.

–      Fire norske båter er nominert til Årets Motorbåt i Europa. Dette er imponerende i en tid som er krevende for norsk båtbransjen, men produsenter som Windy og Goldfish står sterkt i Europa. Det blir spennende å se om noen vinner sin klasse, sier Nissen–Lie.

Les også: Fire norske nominerte

Følg Düsseldorf-messen de nærmeste dagene og ukene på batliv.no