Kon-Tiki ferden for barn

Kon-Tiki ferden for barn

Samtidig med at filmen om Kon-Tiki høster lovord hos kritikerne, utgis Bente Roestads nye bok om Thor Heyerdahls eventyrlige flåteferd for barn.

Publisert Sist oppdatert

Bli med Thor Heyerdahl og mannskapet hans på en eventyrlig flåteferd over Stillehavet! Thor mente at øyene i Stillehavet kunne ha blitt befolket av mennesker fra Sør-Amerika. For å bevise det dro han fra Peru til en av øyene i Polynesia på en flåte av balsatre. Her kan du lese om forberedelsene til reisen og om spennende opplevelser ute på havet.

Bente Roestad (f. 1960) er mest kjent for sine bøker om miljødetektiven Blekkulf. I kjølvannet av Blekkulf-suksessen er det blitt mange sangtekster, teaterforestillinger og en animasjonsfilm for TV. Bente Roestad har også krevet boka "Kon-Tiki. Thor Heyerdahls eventyrlige flåteferd" som er en faktabok for barn. Bente Roestad mottok Karl Evangs pris for helseopplysning 1990 og Informasjonsprisen 1991.

Cappelen Damm har også utgitt lydboken Kon-Tiki ekspedisjonen, skrevet av Thor Heyerdahl selv, og lest inn av Frank Tangen.