Søk i arkivet

Båtliv

Verdens største messe for båtutstyr

Er du opptatt av det lille ekstra, eller har tenkt å starte produksjon av din egen båt, da er Mets i Amsterdam stedet. Over 1100 utstillere fra hele verden øser ut neste års nyheter innenfor samtlige kategorier av ”bare må ha det” tingene til båt. Båtliv vil legge ut bildegallerier og saker daglig fra messen som starter i morgen.

Vi prøvekjører verdensnyhet

Båtarkitekt Espen Øino har utviklet et tunnelskrog som reduserer opptil 20 prosent drivstofforbruk sammenlignet med tradisjonell bunn. Båtliv har prøvekjørt verdensnyheten. Se vår bildespesial.

Julegave for unga

Vi kjøpte en fjernstyrt båt til en billig penge og hadde det veldig gøy.

Rekord for skandinavisk båtmesse

Onsdag åpner dørene for Scandinavia Boatshow 2006. Verdenspremierene står i kø og messa har aldri hatt så mange store motorbåter. Her har vi et lite utvalg av hva vi har i vente i Stockholm fra 8. til 12. november.

Krever utsettelse av dieselavgiften

– Forslaget om dieselavgift på båtdiesel bør stoppes eller utsettes for en konsekvensutredning, krever Kongeling Norsk Båtforbund (KNBF) i et brev til Finanskomiteen.

Cap får en oppfrisket Camarat

Cap Camarat 545 kommer til Paris boatshow i år i en ny utgave. Hvis du ønsker båten som kommer i nye farger, bør du skynde deg. Den kommer i begrenset opplag.

Firhjuling på vannet

På land er Quadski en firhjuling med makshastighet på 75 kilometer i timen. Durer du ut i vannet har den et potensial på over 28 knop.

Åpen båt fra Five Star Marine

Motorbåtprodusenten Five Star Marine, eid av skipsrederne Morits Skaugen og Jens Ulltveit-Moe er allerede igang med båt nr to fra verftet i Kina. Skjærgårdsjeepen Long Island ble prøvekjørt ved Shanghai tidlig i november.

Imponerte GH-gutter på Mets

-Vi er på Mets for første gang. Nå angrer vi på at vi ikke har vært her tidligere. Her får vi et samlet inntrykk av alt som finnes av utstyr til båter og vi kan sammenligne priser og kvalitet mens vi går rundt her, sier Erlend Hegna og Tom Johansen fra GH-båt.

Instrumentpaneler fra Namsos i Sunseeker

De satser på kvalitet og spesialtilpassninger. En av deres mest kjente kunder er engelske Sunseeker. Retronic i Namsos er en forholdsvis ukjent aktør i det norske båtmarkedet. Men firmates holdninger er at de stoler på jungeltelegrafen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen