Søk i arkivet

Båtliv

Viksund tar over Gulf Craft fra Dubai

Viksund overtar all import av Gulf Craft Yachts fra Dubai. Fra nå av vil Majestyserien fra Dubaiverftet hete Viksund, med Majesty som mellomnavn. Første båt til Norge vil bli en 44-foter.

Skorgenes på shoppingtur

Skorgenes var på utstyrsjakt, og vurderte norskprodusert instrumentpanel til sin nye 44-foter under Metsmessens første dag.

Regatta satser på moteklær som flyter

Regatta har en av de største norske standene på verdens største båtutstyrsmesse Mets i Amsterdam. Nå har de store forventninger til sine nye jakker og vester som ikke bare flyter, men som tar seg godt ut også.

Når detaljene teller!

Vi har gått på jakt etter det litt spesielle. For på verdens største messe for båtutstyr i Amsterdam, finner du alt.

– Båtkjøp ble mareritt

I sommer skulle den mangeårige båtdrømmen til tobarnsfamilien i Greåker realiseres. – Det ble et mareritt, sier Jarle Kynningsrud (bildet).

Du store kineser

Etter ti minutter kjøring er vi komfortable med Scandinavien 260 Sport. 26-foteren går kattemykt og skjærer sjøen elegant. Se bilder og filmklipp.

Verdens største messe for båtutstyr

Verdens største messe for båtutstyr åpnet dørene i Amsterdam i går. 1100 utstillere fra hele verden er representert. Norske produsenter er synlig til stede, og det er de som ønsker å handle også.

Sparer penger med egne ideer

Vi traff Namsos-baserte Retronic her i fjor også, men i år hadde de bygget opp et instrumentpanel som ble lagt merke til blant blaserte besøkere på verdens største mess for båtutstyr.

Verdens største messe for båtutstyr

Er du opptatt av det lille ekstra, eller har tenkt å starte produksjon av din egen båt, da er Mets i Amsterdam stedet. Over 1100 utstillere fra hele verden øser ut neste års nyheter innenfor samtlige kategorier av ”bare må ha det” tingene til båt. Båtliv vil legge ut bildegallerier og saker daglig fra messen som starter i morgen.

Vi prøvekjører verdensnyhet

Båtarkitekt Espen Øino har utviklet et tunnelskrog som reduserer opptil 20 prosent drivstofforbruk sammenlignet med tradisjonell bunn. Båtliv har prøvekjørt verdensnyheten. Se vår bildespesial.

Julegave for unga

Vi kjøpte en fjernstyrt båt til en billig penge og hadde det veldig gøy.

Rekord for skandinavisk båtmesse

Onsdag åpner dørene for Scandinavia Boatshow 2006. Verdenspremierene står i kø og messa har aldri hatt så mange store motorbåter. Her har vi et lite utvalg av hva vi har i vente i Stockholm fra 8. til 12. november.

Krever utsettelse av dieselavgiften

– Forslaget om dieselavgift på båtdiesel bør stoppes eller utsettes for en konsekvensutredning, krever Kongeling Norsk Båtforbund (KNBF) i et brev til Finanskomiteen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen