Søk i arkivet

Båtliv

På vei til messe

Dette er den mest originale båttransporten vi har vært vitne til hittil. All ære til Fische Marine som gjorde ferden til årets messe Båter i Sjøen på en meget miljøvennlig måte.

Miami Vice båten til Båter I Sjøen

Norsk Båtimport har konsentrert seg om å skaffe norske båtkunder det ypperste av det værste på kjøl. Hankøfirmaet representerer Fountain og Donzi i Norge, og til utstillingen i Sandvika kan de vise søsterbåten til den som var med i nyinnspillingen av Miami Vice.

Mange vil lese om Bavaria

Over 30.000 lesere var innom batliv.com i august, og mange ville lese om de nye motorbåtene fra Bavaria.

Gnien på drivstoff

Delta Powerboats har tidligere lagt vekt på hurtiggående båter med lavt drivstofforbruk. Delta 29 SW som snart lanseres er intet unntak.

Overlegen IPS

Med Formula 45 har boattest.com kjørt to Volvo Penta-alternativer mot hverandre. IPS mot v-gir. Resultatene er overveldende.

Ble Fjord-frelst

Sara Siggelkow kjørte den nye Fjord 40 Cruiser fra Danmark til Sverige, og ble begeistret.

Komfortabelt på norsk

Selv med mange finurlige ideer og typisk norske løsninger møter Askeladden konkurranse blant de andre daycruiserne.

Amerikanerne kan båt

Regal 2250 er intet unntak, og for de som har sansen for høy solfaktor, smekre linjer, mye fart og høyt bensinforbruk, bør absolutt se denne veien.

For lommeboka, ikke hjertet

Italienske Aquamar Bahia er ingen estetiker, men den er en fryd for lommeboka.

Tyrker med pondus

Testens desidert beste bobåt. Her har tyrkerne fått plass til mye, men det gir samtidig en høy og tung båt som trenger mye motorkraft for å henge med.

Brasilian style

En båt for deg som liker å skille deg litt ut i mengden, men høyt fribord gjør at du fort kan trekke til deg litt ekstra oppmerksomhet når du legger til.

Helt enkelt

Er du på jakt etter det helt enkle, uten masse mikmak kan denne nakne finnen være noe for deg, men på enkelte områder er den litt vel sparsommelig.

Økonomisk men litt «billig»

Oceanmaster går seg litt bort i løse løsninger. Men når det er sagt kommer den polsk/norske nyskapningen godt fra det når det gjelder pris, driftsøkonomi og støy.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen