Søk i arkivet

Båtliv

Furuno imponerer

Det japanske elektronikk firmaet har lansert kartplottere slik det bør være. De ligger langt foran sine konkurrenter på det visuelle.

Volvo Pentas eksperter til Norge

Volvo Pentas visedirektør Mats Edenborg bekrefter i en mail til Båtliv at de nå ønsker å finne ut av havariproblemene i Norge ved å flytte større deler av forskningen hit.

E’viva Espana på 44 og 74 fot

Amused by Muse. Rodman lanserte i går sine to verdensnyheter MUSE 44 og 74. Det spanske verftet ekspanderer, og tar noen raske kliv på veien mot sin første superyacht.

Liggestol til topps

Under Mets-messen som foregår i øyeblikket blir beste båtutstyr kåret. En avslappende nyhet vant hovedprisen, men også en rekke kategoripriser ble utdelt. Det ble mye megayacht utstyr.

Condorens flukt

Silvers nye Condor ble valgt til Årets Båt på den internasjonale båtmessen i Stockholm. De fikk prisen for innovativ tenkning og nyskapning.

Båtliv gir deg julegavetipsene

Fra første desember og frem til jul vil vi hver dag tipse om julegaver myntet på båtfolk. Vi gir deg også mange sider julegavetips i bladet som kommer i slutten av november.

Nye sportsfiskere

Snart kommer to nye sportsfiskebåter fra Jeanneau med utenbordsmotor og overnattingsplass.

Ny Fairline Targa 52GT

Engelske Fairline kommer med en ny versjon av sin Targa 52GT.

Båtbygging som skolefag

Hvis ting går etter planen kan Blakstad videregående skole i Aust-Agder få båtbyggerlinje fra neste høst.

Coronet er tilbake med vakre linjer

Det er ikke lenger snakk om kunstig åndedrett for legenden Coronet i Danmark. I fjor kom de med en relansering av en ”gammel traver”. Nå er det nye linjer som gjelder. Coronet 290 Sport er blitt en moderne perle av en klassiker.

Speedbåt med afterburner

Thriller F-4 Phantom II blir en båt utenom det vanlige med to jetmotorer på 25.000 hestekrefter - og afterburner!

DRAMAET OM JOHNNY FORTSETTER

Askeladden har opplevd en formidabel interesse for jakten på Johnny, den første plastbåten fra fritidsbåtprodusenten på Os. 
Nå skal han hem, sier Henrik Askvik, og sier samtidig at det fines mange ”luringer” der ute.

Luksus lettbåt

RIBSENTERET satser på vannjet i miniklassen. Dette går styggfort og er beregnet på å passe inn i ”garagen” på større båter.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen