Søk i arkivet

Båtliv

Balkong på vannivå

Det måtte bare komme; en yacht med hydraulisk balkong på siden. Lazzara LSK 92 er blant de mest moderne nykommerne på yachtmarkedet.

Skiller seg ut i mengden

Looker 350 ser ut som et fartøy fra NASA og minner lite om båt med sitt utradisjonelle utseende.

50 kvadratmeter flybridge

Sunreef har nylig sjøsatt sin første motorbåt med katamaranskrog, og god plass til å boltre seg både på flybridgen og Atlanteren.

Gartnerens drøm

Italienske Fashion kan få grønne fingrene til å klø, men under glassfasaden skjuler det seg luksus og komfort de færreste kan drømme om.

Beste trebåt i Norge

En klinkbygget terne bygget av Leif Nilsen ble kåret til årets beste nybygg på Risør trebåtfestival.

Luksuriøs råskap på 92 fot

Sunseeker lanserer neste måned deres nyeste yacht med en startpris på 39 millioner kroner. Nummer seks i produksjonsrekken av 92-foteren kommer trolig til Norge i 2010.

Små skjønnheter i tre

Modellbåter er også båter, mener Jan Brattås, som selger små skjønnheter fra Vietnam.

Snekkofil i Risør

Minste båt på Risør trebåtfestival er en 12 fots mahognisnekke fra Eikeli Båtbyggeri, og om bord finner vi Autofil-Larsen.

«Åpnes før flygning»

– I går gjorde vi 307 km/t utenfor her, forteller Stein-Erik Greve-Løberg, slagssjef i Nor-Tech. Han snakker ikke om å fly, men om verdens raskeste fritidsbåt.

Båtliv border «Batman»

– Det begynte med at vi ville promotere et fartøy med mindre utslipp. Nå følger en hel verden med oss, og det er kjempegøy, forteller skipper Pete Bethune fra taket på «Earthracer».

Vannscooterens erstatter

Tenk deg en båt, ikke lenger enn en familiekano, med innenbords motor på 200 hestekrefter og vannjet. Stormway X-17 erstatter den ulovlige vannscooteren og har sitteplasser for seks.

Sesong for monsteryachter

Få timer etter at den nye 60-meteren «Vive la Vie» vekket grundig oppsikt i Stavanger onsdag dukket den like nye storebroren "A" på nesten 120 meter torsdag opp i Kristansand. Monsterbåtsesongen er i gang.

Sessa med 43-foter

Italienerne kan interiørdesign, det beviser de igjen med Sessa C43 som også er bygd for IPS.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen