Søk i arkivet

Båtliv

Julekalender: Luke 18

Vi er  kommet til luke 18. Svarer du rett på dagens spørsmål kan du være den heldige vinner av det som gjemmer seg bak luka.

Årets julegave til båtfanter

Strida lanserte i høst nok en modell av sine sammenleggbare sykler. Denne gangen i en ultralett utgave som faktisk er god å sykle på.

Vinnere av Båtlivs julekalender - uke 2

Her er vinnerne av Båtlivs julekalender siden forrige fredag.

Reykjavik – Stockholm i monster-RIB

Turen fra Reykjavik til Stockholm med RIB er aldri blitt gjort før. Det vil fire svensker, kjent fra Volvo Ocean Race, gjøre noe med.

Julekalender: Luke 14

Vi nærmer oss jul og er  kommet til luke 14. Du kan korte ned ventetiden og ta en titt bak dagens luke. Svarer du rett på dagens spørsmål kan du være den heldige vinner av det som gjemmer seg bak luka.

Julekalender: Luke 15

Vi nærmer oss jul og er  kommet til luke 15. Du kan korte ned ventetiden og ta en titt bak dagens luke. Svarer du rett på dagens spørsmål kan du være den heldige vinner av det som gjemmer seg bak luka.

Julekalender: Luke 16

Det er advent og vi er kommet til luke 16. Du kan korte ned ventetiden og ta en titt bak dagens luke. Svarer du rett på dagens spørsmål kan du være den heldige vinner av det som gjemmer seg bak luka.

Julekalender: Luke 17

Vi nærmer oss jul og er  kommet til luke 17. Kort ned ventetiden og ta en titt bak dagens luke. Svarer du rett på dagens spørsmål kan du være den heldige vinner av det som gjemmer seg bak luka.

Film det du ser

Youtube har satt en ny trend som kan bli en av årets populære julegaver. Med kamera på hodet kan du vise dine mest actionfylte minner fra sjøen.

Julegaven til kalde båtføtter

Er du blant dem som ikke har skaffet deg «crocs» om bord? Nå får du fjorårets bestseller i vinterversjon - med fôr!

Julekalender: Luke 13

Vi nærmer oss jul og er  kommet til luke 13. Kort ned ventetiden og ta en titt bak dagens luke og svar på dagens spørsmål.

Julekalender: Luke 12

Vi nærmer oss jul og er  kommet til luke 12. Kort ned ventetiden og ta en titt bak dagens luke og svar på dagens spørsmål.

Tok Tollvesenet i regelfusk

Tollvesenet la ut en båtmotor fra 1989 på nettauksjon. Det skulle de aldri ha gjort.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen