Søk i arkivet

Båtliv

Sparer drivstoff med finner

Wesmar påstår at man kan spare 10-15 prosent drivstoff ved å montere stabiliserende finner under båten.

– Båtsalget på 2003-nivå

Norsk båtbransje har solgt 20 prosent færre båter i år, sammenlignet med fjoråret. Det sender båtsalget ned mot et 2003-nivå.

Forener komfort og fart

X Craft lanserer  en RIB som har luksus i høysetet, men også bygd for fart og lek.

For øy-camping

Bergans Kompakt Light er en ny serie toduks tunneltelt som skal tåle store mengder regn og vind.

Windy varsler permitteringer

Et avventende båtmarked gjør at båtprodusenten Windy nå vurderer å permittere ansatte. Dette skjer etter år med stor aktivitet og vansker med å produsere nok båter for å dekke etterspørselen.

Rå kraft skal gi effektiv fritid

Entreprenøren Richard Gilpin fra Jersey trenger effektiv fritid. Det har han løst med to terrengmotorsykler på fordekket og fire 300-hestere på hekken.

Liten båt, stor opplevelse

Du trenger ingen velfylt konto for å boltre deg i Indre Oslofjord. Se hva du opplever med båt og utstyr til under 50 000 kroner.

Forenkler hundelivet til sjøs

Hunderampen Pet Step gjør det enklere for hunden å komme seg om bord i båten.

Lader laptoppen i veska

Her har du sommerens store "bare må ha greie". Verdens første PC veske- som har solcellekraft nok til å lade opp den bærbare og litt til i følge leverandøren.

Targa med full kontroll

Tilpasset IPS-drev er Targa 44 en båt som utmerker seg med plassutnyttelse og ivaretar rollen som havets firehjulstrekker. Den første båten er nå på vei til Norge. Se vår bildespesial!

Jeanneau med ny 50-foter

Det er ikke mye verftet vil slippe ut om sin nye 50-foter. Men 3-D tegningen viser at verftet her satser på en ny og større flybridge med midtmontert styrekonsoll.

Faun» i god behold etter forliset

Smekre linjer: MY «Faun» er en god representant for norskbygde motoryachter fra begynnelsen av 1900-tallet, med sterk inspirasjon fra britisk og amerikansk båtbyggerkunst. Foto: Jan M. Lillebø MY «Faun», en klassisk, norskbygget lystyacht som opprinnelig var eid av statsministerfamilien Michelsen har kommet godt fra det alvorlige havariet 31. mai.

Hvor tar de det fra?

Båtliv satser tøft  på å være først med nyhetene. Når store blader som Motor Boat Monthly kommer to måneder etter oss, og med en kopi av vår førsteside, er vi ikke større enn at vi blir litt stolte.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen