Søk i arkivet

Båtliv

Se nye Marex 370

Se de første bildene av Marex 370 med akterkabin. – Båten gikk flott i sjøen, forteller produsenten etter den første turen med prototypen.

LOS Marine konkurs

Nedbremsingen i båtmarkedet har krevd et nytt offer: Sunnhordlandsbedriften LOS Marine stanset mandag produksjonen og har varslet konkurs.

Vil blåse nytt liv i Scand

Styrelder Einar Halvorsen i Scand Boats planlegger sammen med sentrale medarbeidere å være i gang igjen med ny produksjon av Scand-båter i løpet av måneden.

Råskinn i tre

Eikeli 28 Classic er god for over 50 knop og drives fram av en 425 hk Mercruiser bensinmotor med eksosen ut fra akterspeilet.

Balkong på vannivå

Det måtte bare komme; en yacht med hydraulisk balkong på siden. Lazzara LSK 92 er blant de mest moderne nykommerne på yachtmarkedet.

Skiller seg ut i mengden

Looker 350 ser ut som et fartøy fra NASA og minner lite om båt med sitt utradisjonelle utseende.

50 kvadratmeter flybridge

Sunreef har nylig sjøsatt sin første motorbåt med katamaranskrog, og god plass til å boltre seg både på flybridgen og Atlanteren.

Gartnerens drøm

Italienske Fashion kan få grønne fingrene til å klø, men under glassfasaden skjuler det seg luksus og komfort de færreste kan drømme om.

Beste trebåt i Norge

En klinkbygget terne bygget av Leif Nilsen ble kåret til årets beste nybygg på Risør trebåtfestival.

Luksuriøs råskap på 92 fot

Sunseeker lanserer neste måned deres nyeste yacht med en startpris på 39 millioner kroner. Nummer seks i produksjonsrekken av 92-foteren kommer trolig til Norge i 2010.

Små skjønnheter i tre

Modellbåter er også båter, mener Jan Brattås, som selger små skjønnheter fra Vietnam.

Snekkofil i Risør

Minste båt på Risør trebåtfestival er en 12 fots mahognisnekke fra Eikeli Båtbyggeri, og om bord finner vi Autofil-Larsen.

«Åpnes før flygning»

– I går gjorde vi 307 km/t utenfor her, forteller Stein-Erik Greve-Løberg, slagssjef i Nor-Tech. Han snakker ikke om å fly, men om verdens raskeste fritidsbåt.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen