Søk i arkivet

Båtliv

Norsk storeslem i Düsseldorf!

To norske båter klarte den utrolige prestasjonen å ta hver sin førsteplass under kåringen av årets motorbåter i Düsseldorf!

Totakter mot firtakter

En firtakter og en totakter. Hver av dem på 150 hestekrefter, i hver sin identiske båt. Se film fra den utrolige dragkampen.

Ti vinnerne kåret i London

Verken Goldfish eller  Windy vant i går kveld da Storbritanias tre største båtblader kåret årets motorbåter. Her er vinnerne i de ti forskjellige kategoriene, med bilder av båtene.

Kjemper om årets båt i London

Når årets motorbåt skal kåres i anledning av London Boat Show finner vi to norske nominerte på listen. Kåringen skjer allerede i kveld. Her er listen over 71 motorbåter i 10 forskjellige klasser.

Bladerunner - RIB eller sportscruiser

Vår samarbeidspartner hamnen.se har vært i London og sett på denne 35-foteren, men kaller produsenten båten med sitt rette for RIB? Se bildene og vurder selv.

11-årskrise for GPS'ene

Vi har gått inn i en ny solsykus som kan bli opptil 50 prosent kraftigere enn den forrige. Satelliter for blant annet GPS-signaler kan bli slått ut.

De siste vinnerne av Båtlivs julekalender

Vi har trukket de siste vinnerne av Båtlivs julekalender.

XSR48 til Monaco

Dieselbåten XSR48, omtalt som havets Bugatti Veyron skal nå til Monaco og presenteres for sine første potensielle eiere. Båten produseres kun i 100 eksemplarer før formene ødelegges. Se film av båten.

Kompakt bobåt

Etter fjorårets suksess med Nord West 420 slår produsenten til med et mindre alternativ.

Telemark får ny båtgigant

Om knapt fjorten dager slår Polarboats og Aqua Maritim seg sammen og blir Telemark Båtsenter.

Farlig røff og rød Viksund

Det oser redning og sportsfiske av Viksund Smallboats nye skjærgårdsjeep. Egentlig laget for det Australske markedet, men interessen her hjemme for slike båter er stigende.

Undervannslys til båten din

En ny type undervannsbelysning gir båteiere nye muligheter til utendørs lysdesign.

Julekalender: Luke 24

God jul! Vi er kommet til luke 24. Svarer du rett på dagens spørsmål kan du være den heldige vinner av det som gjemmer seg bak luken.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen