Søk i arkivet

Båtliv

Hvor tar de det fra?

Båtliv satser tøft  på å være først med nyhetene. Når store blader som Motor Boat Monthly kommer to måneder etter oss, og med en kopi av vår førsteside, er vi ikke større enn at vi blir litt stolte.

Samarbeidsvillig amerikaner

Regal 4460 er både lekker å se på og lekker å kjøre.  Amerikanerens joker er likevel brukervennligheten. Med IPS-system og joystick trenger man ikke lenger være nervøs for å gå inn i de trangeste havnene langs kysten med en båt på denne størrelsen.

Princess solgt

En av Englands ledende båtbyggere, Princess Yachts International, er solgt til investeringsgruppen L Capital 2 FCPR for ca 200 millioner pund, ca 2 milliarder kroner.

Elektronikk mot hudkreft

Hvor lenge kan du oppholde deg i solen? Tast inn din hudtype og solfaktoren du bruker. Denne dingsen skal gi deg svaret.

Båtmesse gratis for publikum

I dag starter båtmessen i Sandefjord. Gratis inngang, 240 utsilte båter og knallblå himmel bør trekke folk. Se vår bildespesial.

Fiskekonge og familiebåt

Boston Whaler 320 Outrage Cuddy Cabin er noe utenom det vanlige, men kan benyttes til det meste man bedriver på sjøen. Det er bare synd at 32-foteren er så dyr.

Rommelig amerikaner

Amerikanske Stingray tilbyr en 25-foter med ståhøyde under dekk, bad med dusj og to kabiner for bare 585.000 kroner.

Luksus for det sosiale

Apreamare 64 er yacht for å ta med venner på en luksuriøs tur.

Flest båter i Oslo

Hvaler i Østfold har flest båtfolk blant innbyggerne, mens Oslo har størst båtpark i Norge.

Fatterns nye leketøy

Det hjelper lite å ha capen bak frem, for her går det fra null til over 40 knop på noen sekunder. Velkommen om bord i sommerens hotteste leketøy for voksne.

Yamaha forhandler Buster

Motorprodusenten Yamaha overtar salget av de finske aluminiumsbåtene Buster i Norge.

Luksuriøs skadefryd

Italienske Atlantica 78 fra Baia har en toppfart på 54 knop. På en time slipper den ut like mange tonn CO2 som en gjennomsnittlig billist i Norge på et år. Vi har prøvekjørt den luksuriøse miljøverstingen.

Båtsalget krymper

Renteøkningen fører til at folk går ned i størrelse når de kjøper båt, ifølge Askeladden.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen