Søk i arkivet

Båtliv

Viksund Båt AS kan gå til skifteretten

Båtfabrikken Viksund Båt AS risikerer nå å bli begjært konkurs av undereleverandøren Norsk Modell og Formsenter AS (NMF). Noen endelig avgjørelse er likevel ikke tatt i saken.

Nytt flaggskip fra Beneteau

Monte Carlo 47 fra franske Beneteau har premiere i Düsseldorf. Dette er den største utgaven i Monte Carlo serien. Se de første bildene av båten her.

En sjøens stealth

Silvestris 23 Open er cabriolet på sportsbil på sjøen, som er god for 75 knop.

Jakten på de grønne kjempene

I vår jakt på innovative og nytenkende båtprodusenter i Düsseldorf, kunne vi ikke unngå å se den store grønne miljøkjempen Greenline 33 Hybrid. Her får utrykket soltak en ny mening.

Slemmeste yacht i klassen

Bandido Yachts er den største båten i Düsseldorf. Den utstilte båten er kjøpt av racerbilkjørern Ralf Schumacher.

Krise – hvilken krise?

I Düsseldorf står superyachtene på rekke og rad. 1650 utstillere fra 54 land har funnet veien til utstillingen, som likevel merker finanskrisen.

Ny Bavaria med BMW-design

Under presenning i Düsseldorf ligger neste generasjon Bavaria-motorbåter, designet av BMWs designkontor. Se verdens første bilder.

Ny kupébåt fra Nimbus

Nimbus 335 Coupé er er oppfølgeren til fjorårets nyhet Nimbus 365 Coupé. Se bilder av den nye båten som presenteres for første gang til helgen.

Norske kandidater til Årets Båt

Marex 370 AC Cruiser, Askeladden Commuter 11 og Windy 44 Chinook er alle nominerte til den gjeve prisen ”Powerboat of the year 2008/09”.

Båtsimulator med trøkk

Med realistisk sjø, kuler og torpedoer skal PT Boats: Knights of sea bli blant det råeste som er laget av simulatorer for PC. Se video fra den kommende simulatoren!

Askeladden: Eventyret ikke slutt

Nye Askeladden kan komme i gang med produksjonen av nye båter allerede til høsten hvis de nye eierne får med seg rettighetene til navnet og formene.

Håndsett for mobilen

Dette håndsettet har vunnet pris for beste elektroniske produkt.

Lunde-gruppen overtar Askeladden

Etter ukelange forhandlinger mellom DnB Nor og ulike interessenter ble det fredag ettermiddag klart at Johs. Lunde-gruppen overtar deler av Askeladdens konkursbo.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen