Søk i arkivet

Båtliv

Nye "With båter" lanseres

I Bror Withs ånd lanserer nå With to nye båter - én oppgradering og én nyhet. De vises for første gang på messen Båter i sjøen på Kadettangen 3. - 6. september.

Bavarias nye 46 HT til Sandvika

Bavaria Deep Blue 46 er en vellykket sammensmelting av bil- og båtindustrien. Sjelden har vi opplevd en mer kompromissløs båt med så mange kompromisser. Nå stilles hardtopversjonen ut for første gang på Båter i Sjøen i Sandvika.

Importen av fritidsbåter er halvert

Ikke siden begynnelsen av 2000-tallet har importen av fritidsbåter til Norge vært så lav som nå, skriver NORBOAT i en pressemelding.

Båten som tåler det meste!

Med Paragon 31 tar Nimbus sjumilssteg opp mot de tøffeste i klassen, og sjelden har vi krysset av så mange høye tall på testskjemaet som denne gang. Heng med om du våger å bli bløt, for her gikk det i 30 knop selv om sjøene tilsa snekkefart.

Lekre norske linjer

To lekre 24-fotere er blant årets heteste nyheter fra den norske båtbransjen. Vi har prøvekjørt Cormate T-24 og Sportmate 24. Se film og bildespesial.

450 båter til Sandvika

For 12. gang arrangeres Båter i sjøen på Kadettangen i Sandvika. Over 450 båter vil ligge i det over en nautiske mil lange bryggeanlegget som blir lagt ut i forbindelse med messen. Norske Askeladden overrasker med verdensnyhet, og det samme gjør tyske Bavaria.

Finnene halverer båtsalget

Finnene sliter både med produksjonen og salget av nye båter. I de første fem månedene i år droppet salget med 55 prosent.

Askeladden med RIB

Askeladden overrasker med en ny båt i portofølgen: Askeladden Commuter 10 RIB!

Populær båt i ny utgave

Den populære aluminiumsbåten Buster L lanseres i en ny generasjon denne høsten.

VP med joystickstyring til drev

For to år siden introduserte Mercruiser sitt AXIUS-system. Dette var en elektronisk styringsenhet beregnet på båter med drev. Nå kommer Volvo etter.

Sov bedre om bord

Mange av oss ønsker å tilbringe mer tid om bord i båten. En forutsetning for det er at du sover godt. Vi har prøvd ArcoPurs herlige overmadrass som ga oss følelsen av å flyte på luft, selv om vi lå trygt forankret i en båt på vannet.

Beneteau lanserer i Norge

Franske Beneteau har lagt to verdenspremierer til utstillingen ‹Båter i sjøen› i Norge i september.

Ny bowrider

Grady-White har nylig etablert seg i Norge, og nå kommer de med en ny bowrider.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen