Søk i arkivet

Båtliv

Ingen krise for brukte båter

Norsk Lystbåtformidling er enslig bruktbåtsvale ‹Båter i sjøen›.  Bruktbåter selger som før, hevdes det fra dette holdet.

Lett metallnyhet på messa

BÅTER I SJØEN: Bare en snau uke etter at finske Fiskars offentliggjorde sin nye generasjon av bestselgeren Buster L, finner vi den ved brygga i Sandvika.

Polsk trippeldekker til 15 millioner

Har du 15 millioner og lyst på båt så bør du fortsette å lese dette. Har du drømmer om å eie en båt til 15 millioner, så kan du likevel fortsette å lese. Vi tar deg med på en gratis rundtur om bord i messas ferskeste storbåtnyhet, Galeon 640.

Yamaha med startsperre for større motorer

BÅTER I SJØEN: Neste år lanserer Yamaha startsperre for påhengere opp til 100 hestekrefter.

Solgte ett minutt etter åpning

BÅTER I SJØEN:  Første båt ble solgt bare ett minutt etter åpningen av Båter i Sjøen.

Messas største båt

På Båter i sjøen kan publikum beskue Norges største private luksusyacht. Bli med Båtliv om bord på ‹Time Bandit›, som koster 65 millioner kroner.

Her er den nye folkebåten!

En aldri så liten verdenspremiere på sjøen for Båtlivs lesere. Vi har prøvekjørt Bavarias nye 28 foter, og tror den tyske båtgiganten her har skapt en tilnærmet folkebåt både når det gjelder pris, plass og kjøreegenskaper.

HD Digital radar i lukket versjon

De revolusjonære HD Digitale radarantennene fra Raymarine er ikke lenger forbeholdt de største båtene med store åpne antenner.

Eksporten halvert

Eksporten av norske fritidsbåter ble halvert første halvår i 2009. Enkelte aktører leverer likevel vekst.

Nye "With båter" lanseres

I Bror Withs ånd lanserer nå With to nye båter - én oppgradering og én nyhet. De vises for første gang på messen Båter i sjøen på Kadettangen 3. - 6. september.

Bavarias nye 46 HT til Sandvika

Bavaria Deep Blue 46 er en vellykket sammensmelting av bil- og båtindustrien. Sjelden har vi opplevd en mer kompromissløs båt med så mange kompromisser. Nå stilles hardtopversjonen ut for første gang på Båter i Sjøen i Sandvika.

Importen av fritidsbåter er halvert

Ikke siden begynnelsen av 2000-tallet har importen av fritidsbåter til Norge vært så lav som nå, skriver NORBOAT i en pressemelding.

Båten som tåler det meste!

Med Paragon 31 tar Nimbus sjumilssteg opp mot de tøffeste i klassen, og sjelden har vi krysset av så mange høye tall på testskjemaet som denne gang. Heng med om du våger å bli bløt, for her gikk det i 30 knop selv om sjøene tilsa snekkefart.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen