Søk i arkivet

Båtliv

Politiets superbåt bråker for mye

Nå krever Arbeidstilsynet at Hordaland politidistrikt gjennomfører tiltak for å motvirke alvorlige helseplager.

Italienske prestisjeverft sliter

 To av Italias størst verft sliter nå grundig med å holde hjulene i gang. Ferretti-gruppen må si opp flere hundre. Baglietto må nesten halvere arbeidsstokken.

Kontroller båten med iPhone

Blant 1200 utstillere på verdens største messe for båtutstyr fant vi en svensk stand med en snedig iPhone-løsning for båtbruk.

Se Garmins kommende flaggskip

Bak den 15 tommers store berøringsskjermen skjules siste høytoknlogiske løsninger innen plotterfronten. Se film og presentasjon av GPSMAP 7015.

Optimismen er tilbake I bransjen

Utstillingshallene på Lillestrøm og Sjøen For Alle er i ferd med å fylles opp. Noe NORBOAT tar som et tegn på at optimismen er på vei tilbake i bransjen.

Holmenkol - nå også med seil- og båtpleiemidler

Tradisjonsnavnet Holmenkol ønsker nå å etablere seg på det norske markedet med en ny serie båtpleiemidler. Det norsk/tyske firmaet har lenge vært store leverandører av smøreprodukter til idretten.

Selger flere kartplottere

Raymarine sliter internasjonalt, men i Norge går det bedre, og Belamarin har i år økning i salget av kartplottere via forhandlere.

Lys og blits i ett

Nå kommer Ikelite med en kombinert blits og ledlampe som gjør at du både kan filme og ta stillbilder med samme lyskilde.

Glassfibersnekke fra ståleksperten

Stålbåtspesialisten Pedro i Nederland gjør nå som konkurrenten Linssen og bygger mindre og rimeligere turbåter. Til vinteren lanseres Cantia 28’ Cabin Cruiser.

Raymarine kan kollapse

Raymarines problemer ser bare ut til å vokse. Etter at selskapet gjorde det kjent at de ikke lenger kan betjene gjelden sin, falt verdien på aksjene dramatisk i dag.

Nederlendere til Norge

Van  Dijke Yachting i Stavanger satser å import av både motor- og seilbåter fra Nederland. Og i tillegg klær.

Sportslig styrehusbåt fra Ocqueteau

Utvalget «fiskebåter» i seksmetersklassen øker stadig. 6.05WAC er franske Ocqueteaus nye bud på den perfekte vestlandsbåten i lommeformat, med styrehus, stort dekk og fornuftige priser.

Wallydesigner vil ha Kebony

Årets METS ble en suksess for norske Kebony. Blant de som har fattet interesse for teakalternativet er Adriana Monk som har designet Wally og Rolls Royce.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen