Søk i arkivet

Båtliv

Se Garmins kommende flaggskip

Bak den 15 tommers store berøringsskjermen skjules siste høytoknlogiske løsninger innen plotterfronten. Se film og presentasjon av GPSMAP 7015.

Optimismen er tilbake I bransjen

Utstillingshallene på Lillestrøm og Sjøen For Alle er i ferd med å fylles opp. Noe NORBOAT tar som et tegn på at optimismen er på vei tilbake i bransjen.

Holmenkol - nå også med seil- og båtpleiemidler

Tradisjonsnavnet Holmenkol ønsker nå å etablere seg på det norske markedet med en ny serie båtpleiemidler. Det norsk/tyske firmaet har lenge vært store leverandører av smøreprodukter til idretten.

Selger flere kartplottere

Raymarine sliter internasjonalt, men i Norge går det bedre, og Belamarin har i år økning i salget av kartplottere via forhandlere.

Lys og blits i ett

Nå kommer Ikelite med en kombinert blits og ledlampe som gjør at du både kan filme og ta stillbilder med samme lyskilde.

Glassfibersnekke fra ståleksperten

Stålbåtspesialisten Pedro i Nederland gjør nå som konkurrenten Linssen og bygger mindre og rimeligere turbåter. Til vinteren lanseres Cantia 28’ Cabin Cruiser.

Raymarine kan kollapse

Raymarines problemer ser bare ut til å vokse. Etter at selskapet gjorde det kjent at de ikke lenger kan betjene gjelden sin, falt verdien på aksjene dramatisk i dag.

Nederlendere til Norge

Van  Dijke Yachting i Stavanger satser å import av både motor- og seilbåter fra Nederland. Og i tillegg klær.

Sportslig styrehusbåt fra Ocqueteau

Utvalget «fiskebåter» i seksmetersklassen øker stadig. 6.05WAC er franske Ocqueteaus nye bud på den perfekte vestlandsbåten i lommeformat, med styrehus, stort dekk og fornuftige priser.

Wallydesigner vil ha Kebony

Årets METS ble en suksess for norske Kebony. Blant de som har fattet interesse for teakalternativet er Adriana Monk som har designet Wally og Rolls Royce.

Windy på handletur

Verdens største messe for båtutstyr er et eldorado for båtbyggere. Bli med Windy i jakten på deler til deres kommende storbåt!

Livsfarlige feil på livbøyer

Sjøfartsdirektoratet advarer nå mot en alvorlig feil på livbøyer fra Veleria San Giorgio og Eval.  

Norsk storsatsing i verdens største godtebutikk

Norske båtutstyrprodusenter satser som aldri før i verdens største godtebutikk for båtprodusenter.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen